Doğuma Hazırlık Ogluma isim bulalim :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluma isim

• Kutay

OY: 8 20,5%
  • Özgür

OY: 5 12,8%
  • Barış

OY: 14 35,9%
  • Goktug

OY: 12 30,8%

• Ankete Katılan
    39

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.703
37.054
1.123
39
Merhabalar. Bir kizim var,bir de erkek bebek bekliyorum hayirlisiyla.
Tek isim ve net bir isim koymak istiyorum. Son donem moda olmus isimlerden de pek hazzetmiyorum. Aklimda birkac isim var ama 5 yasindaki kizim da mudahale ediyor tabi:) becerebilirsem anket yapacağım, beceremezsem seceneklerin arasında ; Kutay , Özgür , Barış , Goktug var su an.
Sizlerin de onerilerini bekliyorum. Tesekkurler.
Edit : Tuna vardi bir de ya onu unutmusum :)

Son düzenleme:
Esracım kızının adı neydi :) uyumlu isimleri sever misi bilmiyorum ama ona göre söyleyeyim fikrimi :)

Esracım kızının adı neydi :) uyumlu isimleri sever misi bilmiyorum ama ona göre söyleyeyim fikrimi :)
Kizimin adi Berra :)
Uyumlu olarak Berkay, Berke falan oneriliyor genelde ama o isimlerden pek hoslanmiyorum nedense :)

hmm o zaman bence Berra ile Barış da güzel oluyor, Göktuğ'da. İkisinden biri olsun. :)

barış'a oy verdim ama göktuğ da güzel.
tuna ismini ben de düşündüm ama ingilizcede ton balığı anlamına geldiği için vazgeçtim.
okulda dalga konusu olmasın sonra.

barış'a oy verdim ama göktuğ da güzel.
tuna ismini ben de düşündüm ama ingilizcede ton balığı anlamına geldiği için vazgeçtim.
okulda dalga konusu olmasın sonra.
Aaa ciddi misin, bunu bilmiyordum cok teşekkür ederim :/

Bence öyle olmaz.ama isimlerde kişilik taşır derler...ablası ne istiyo peki?
O aslinda kimden ne duyarsa onu istiyor:)
Kutay dan hoslandi su ara. Ozgur u de sevdi.
Ama hic belli olmuyor,bir gun Bahadir koymak istedi, bir gun Sed Sayan :))cocuklarin cok ilginc bir dusunme sekli var gercekten. Ben seceneklerimi netleştirip ondan 1-2 isim arasinda secim yapmasini isteyecegim.

Kutaykaan nasıl canım arkadaş bebeğin koydu benim çok hoşuma gitmişti duyduğumda.Göktuğ ismi çok hoduma gidiyor.

berraya uygun tuğra geldi aklıma. Ama listeden derseniz de barış.

bizim cinsiyetimiz belli değil daha oğlum olursa adını Fırat Yılmaz kızımız olursa Almila koyacağız Kutay ve Göktuğ güzel isimler Rabbin hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bizim cinsiyetimiz belli değil daha oğlum olursa adını Fırat Yılmaz kızımız olursa Almila koyacağız Kutay ve Göktuğ güzel isimler Rabbin hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba eşinde Fırat Yılmaz ismini çok beğeniyor benimde oğlum olsa aklımda Allah Rahmet eylesin inş.Göktuğ ismide eşim göktürk ismini bu ara çok beğeniyor oğlum olursa kiyucam die sizce kızlar nasıl isim çok kararlı

Merhabalar. Bir kizim var,bir de erkek bebek bekliyorum hayirlisiyla.
Tek isim ve net bir isim koymak istiyorum. Son donem moda olmus isimlerden de pek hazzetmiyorum. Aklimda birkac isim var ama 5 yasindaki kizim da mudahale ediyor tabi:) becerebilirsem anket yapacağım, beceremezsem seceneklerin arasında ; Kutay , Özgür , Barış , Goktug var su an.
Sizlerin de onerilerini bekliyorum. Tesekkurler.
Edit : Tuna vardi bir de ya onu unutmusum :)
Benim oglum olsaydı adını ömer koymak isterdim.

Aslında yazdığınız isimlerin hepsi çok güzel ve de benim sevdiğim isimler.Ancak ben en çok Barış ı sevdim.
Barış dolu naif bi çocuk olsun inşallah.Kesinlikle daha anlamlı bi isim düşünemiyorum benim de ilerde oğlum olursa Barış koymayı düşünüyorum.
Bir de Barış Manço yu çok severim ben onun da etkisi var birazcık bu ismi sevmem de.

Esracım hayirli olsun sağlikla gelsin insallah.
Bence Barış ismi çok güzel.

Cok tesekkurler yorumlariniz icin arkadaşlar.

Back
X