Doğuma Hazırlık Ogluma isim bulalim :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluma isim

• Kutay

OY: 8 20,5%
  • Özgür

OY: 5 12,8%
  • Barış

OY: 14 35,9%
  • Goktug

OY: 12 30,8%

• Ankete Katılan
    39
Nasil da esit gidiyor puanlar :)
Bekleyip gorelim bakalim daha neler olacak:)

Kutay goktuğ zor soylenen isim. İngilizce karaktere digerleri uymuyor . Yine iclerinden en iyisi ozgur. Bertan olabilir berra ya uygun. Modern isim sevmiuorsunuz ama Berra hoş ve modern isim. Oglunun isminide onun kadar guzel olmali.

Cok olmus. Gormrmisim . Dogum yapmis olmalisiniz sanirim:anne:. Yavrunuza uzun saglikli omurler diliyorum. Adıyla yasasin Esra Esra

Barış :) Güçlü karakterli ve söylenişi diğerlerine göre daha akıcı bir isim bence...
Ayrıca isminin içinde "a" sesinin olması kişiye güç ve enerji verirmiş.

Cok sagolun, 1 hafta oldu dogum yapali.
Barış koyduk ismini.
Aaa hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün. Bende barış dedikten sonra mesajını gördüm.
Ne garip sizlerle birlikte hamileydim bende ama nasip olmadı. Şimdi doğumum çok yaklaşmış olacaktı. İnşallah bu sefer yüzüm güler :)

Aaa hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün. Bende barış dedikten sonra mesajını gördüm.
Ne garip sizlerle birlikte hamileydim bende ama nasip olmadı. Şimdi doğumum çok yaklaşmış olacaktı. İnşallah bu sefer yüzüm güler :)
Allahim insallah saglikla kucağına almayi nasip eder bu sefer.
Kismet böyleymiş demek ki insallah sag salim kavusursun bebegine.

Baris cok guzel bir isim. Adiyla yaşasin.

Back
X