- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi misscaglayan
Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..
Evet cnm İzmir liyiz. Teşekkürler yorumun için.Eğer Ege'liyseniz yakışır. Yoksa koymanızın bir anlamı yok. Zaten parlayıp sönen isimlerden. Bu benim fikrim. Oyumu yağızdan yana kullandım. Yiğit' de olabilir. Oda güzel bir isim. Listedeki diğer isimler pek güzel değil.
İsim işi gerçekten çok zor. Hem anlamlı olsun hem dinimize uygun olsun ama bulamıyoruz. Ben buluyorumda eşim beğenmiyor. Ortak karar vermek zor. İnşallah siz de bulursunuz.enes sahabe ismi peygamber sahabe ismi konulursa kendi isminde olanlara şefaatçi olacaklarıyla ilgili bilgi vardı nette , seçenekte olduğu içim enes koyabilirsiniz. ben de kararsızım isim bulamıyorum.
aynen eş faktörü işte , inşallah bu aralar buluruz artık, sizin doğumbaya yaklaşmış Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinİsim işi gerçekten çok zor. Hem anlamlı olsun hem dinimize uygun olsun ama bulamıyoruz. Ben buluyorumda eşim beğenmiyor. Ortak karar vermek zor. İnşallah siz de bulursunuz.
Amin inşallah. Evet bekliyoruz artık her an gelebilir. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.aynen eş faktörü işte , inşallah bu aralar buluruz artık, sizin doğumbaya yaklaşmış Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin