Y Ygmraysm Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2017 47 31 3 35 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ygmraysm #1 URAS EFE .. Bir bcuuk ay sonra dogumum var insallh URAS EFE de karar kildim gibi.. bu kacinci konu acisim bilmiyorum sizce nasil bir isim hanimlar .. URAS . TURKCE KOKENLI SANS TALIH MUTLULUK SAADET ANALMINDA EFE . TURKCE KOKENLI BUYUK ABI KARDES GENC DELIKANLI KABADAYI ANLAMINDA .. YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..
URAS EFE .. Bir bcuuk ay sonra dogumum var insallh URAS EFE de karar kildim gibi.. bu kacinci konu acisim bilmiyorum sizce nasil bir isim hanimlar .. URAS . TURKCE KOKENLI SANS TALIH MUTLULUK SAADET ANALMINDA EFE . TURKCE KOKENLI BUYUK ABI KARDES GENC DELIKANLI KABADAYI ANLAMINDA .. YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..
Unicornbe Golden Dragon✨🐉 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Kasım 2007 2.994 1.896 658 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ygmraysm #2 Öncelikle hayırlı olsun , saglıklı sıhatlı olsun.Begendım ben uyumluda olmuş içinize siniyorsa bunu degerlendırın
Öncelikle hayırlı olsun , saglıklı sıhatlı olsun.Begendım ben uyumluda olmuş içinize siniyorsa bunu degerlendırın
Y Ygmraysm Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2017 47 31 3 35 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ygmraysm #3 Tesekkurler canim insallh hayirli bir isim seceriz saolasin