Doğuma Hazırlık ogluma isim ltf

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de ayni durumdayim arkadasim, bir turlu bulamiyorum, burda da genelde kiz isimleri konusuluyor:) ben umut, cem, can gibi isimleri begeniyorum. buyuk oglumun adi da Ulas

bende erkek bebek bekliyorum adınıda göktuğ koymayı düşünüyorum
anlamıda gök renkli tuğ sahibi kişi demek bende yanına bir isim daha arıyorum söylenmesi kolay:))

ben de ayni durumdayim arkadasim, bir turlu bulamiyorum, burda da genelde kiz isimleri konusuluyor:) ben umut, cem, can gibi isimleri begeniyorum. buyuk oglumun adi da Ulas

eren,
deniz,
ozan,
özgür,
utku,
barış,
cem

güzel isimler bence..
allah oğluna bir öür boyu saglıklı ve mutlu yasamayı nasıp etsın..

mahir

doruk

özer

uğur

bende ayni durumdayim bir turlu isim bulamiyorum isim sitelerinin hepsini gezdim ama hala bulamadim ayrica benim begendigim isimleri de esim begenmiyor Allah kolaylik versin biran once isim buluruz insallah

NOYAN.... türk ismi.... başkomutan, lider.... askeri rütbe olarak kullanılırmış türklerde....

benim düşündüğüm isimlerde

ege aras
ediz aras
kayra

diğer tavsiyeler

bartu
ateş
kuzey
emir

ben ateş ismini çok istemiştim babamızda çok sevdi.ama nebilim dinsiz ismi cehennemi şeytanı çağırıştırıyor dediler ben de vazgeçtim ama çok güzel isim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…