Doğuma Hazırlık Oğluma isim seçmemde yardımcı olur musunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluma isim seçmem de yardımcı olur musunuz

• ege

OY: 86 58,9%
  • efe

OY: 34 23,3%
  • efe berk

OY: 26 17,8%

• Ankete Katılan
    146
ege ismi çok hoş ayrıca şu arada herkezde efe var , bende oğlumun adını ege koyacağım kızımda nil

Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyorum .İsim konusuna gelince bence efe olsun.İsimlerde anlama çok önem veriyorum ben .Efe , mert ,yiğit delikanlı demek Ege ise sadece bir deniz adı.Efe olması daha mantıklıgeldi bana.Karar senin...

Efelerin Efesi hey hey...
Efe ağır ve ihtişamlı bir isim..
Efe olsun canım yanına da şöyle yakıışır bir isim oldu mu süper olur...
Evet şu ara çok duyuyoruz ama anlamının güzelliği yeter..Ayrıca her Efe bambaşkadır,her çocuk farklıdır..
Ona bakarsan milyon tane Ayşe Ali var..Hala da sevilen isimler..
Sevgiler

Son düzenleme:
BENCE efe ismi şu dönem çok konulan bir isim.hiç tavsiye etmem,nasıl bi dönem arda patlaması vardı,şimdide efe,...eğerki yarın birgün bi oğlum olursa HAKTAN koyacağim..çok güzel ve anlamlı bi isim.kaydirigubbakcemile5

vallaha canım biz eşimle daha çocuk düşünmüoduk ama oğlumz olursa efe olsun demiştik.şimdi hamleyim ve efe yoldaaaa:emir_bebek:

efe de ege de hoş bence,ama bunların yerine berk çok yumuşak kalıyor.eğer ikinci bir isim koyacaksanız daha kalın harflerden oluşan bir isim koymanızı öneririm.bence daha hoş olur.bu sadece bir öneri Ahmet Ege,ya da Ahmet Efe mesela( Ahmet ismini çok sevdiğim için örnek olarak bunu verdim,yani biraz kalın harflerle birleşince tını daha hoş oluyor sanki)

Back
X