Doğuma Hazırlık Oğluma isim sizce hangisi?bi bakın kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masmavili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
23
0
86
arkadaşlar merhaba 24 haftalık hamileyim ve bi oğlum olucak Allah izin verirse.isim konusunda inanılmaz kararsızım hiçbir isim sinmiyo içime ama bi kaç tane buldum anlamlarıyla yazıyorum;

çağkan:canlı,dinamik,çalışkan kimse (bu isme daha yatkınım)
uras:talih şans
göktay:tek biricik
evet kızlar sizce hangisi daha iyi

arkadaşlar merhaba 24 haftalık hamileyim ve bi oğlum olucak Allah izin verirse.isim konusunda inanılmaz kararsızım hiçbir isim sinmiyo içime ama bi kaç tane buldum anlamlarıyla yazıyorum;

çağkan:canlı,dinamik,çalışkan kimse (bu isme daha yatkınım)
uras:talih şans
göktay:tek biricik
evet kızlar sizce hangisi daha iyi

bende çağkan ı beğendım :49:

maalesef eşimin ve benim ismimden güzel bi isim çıkmıyo denedim onu da.isim bulmak çok zormuş ya hiç tahmin etmezdim bu kadar zorlanacağımı.

uras kesinlikle favorim . diğer anlamı da mutluluk..
mutlu talihli şanslı bi cocuk olsun ... çağkan da güzelmiş ama anlamı da güzel. çağkan uras da olabilir. aslında ben pek çift isim sevmiyorum ama

sağolun kızlar,karar vermek gerçekten zor anlamlı bi isim olsun istiyorum ve çocuğuma ileride sıkıntı yaratmayacak bi isim olsun.bu yüzden de isim seçmek daha da zorlaşıyor.bende daha çok uras ve çağkan arasında kaldım ikili isimleri sevmiyorum.tek olsun ama şöyle anlamlı ağırlığı olan bi isim olsun

önemli olan çocuğun ismini taşıyabilmesi bence, bazı bebeklere ismi ağır geliyor ve çok hastalanıyorlar diye duydum ve gördüm. bende çağkanı beğendim ama çok ağır bir isimmiş gibi geldi bana söyşlemeside biraz zor çocuklar açısından göktayda güzel ama.

genelde uras ismini beğenmiş herkes.eşimde uras güzel diyo anlamı da çok güzel.doğuma kadar başka bi isim bulamassak uras koyarız adını sanırım.yinede fikirlerinizi bekliyorum yazdığım isimler hakkında.:66:

Son düzenleme:
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim isim olarak şimdi bide aklıma CAN geldi.nasıl sizce?urasla can arasında gidip geliyorum:61:

bizim apartmanda bir kız uraz koydu..kendi ismi azra eşininki onur...onur'un ur'u azranın az'ı ur-az koymuşlar onun için...

ama benim favori ismim kuzey...bence hem anlamı üstünde hemde söylenişi çok güzel...

Benimde Uras ismi Hosuma Gitti :61:

Aras - Uras Bunlar son zamanlarda cok duyulan isimler .. ama bi okadarda güzel bence :)

Back
X