Oğluma isim

hazanyeli_28

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
346
388
23
Arkadaslar 37.haftamdayim ama isim konusunda kararsiz kaldık. Eşim Emir Asaf diyor ben Goktug diyorum sonuc olarak Goktug Emir ismini verelim diye dusunduk sizce hangisi daha uyumlu??? kararsızlık ne zormus
 
Cok alakasiz olcak ama isminin icinde ğ gecen insanlarin hayati zorluklarla gecer diye okumustum biyerde bilmiyorum belkide sacmalik ama cevremde bunu onayladigim insanlar oldu.
 
Bizde isim bulamadık hala daha doğrusu eşimin bulduğu ismi ben beğenmiyorum benimkini de o beğenmiyor .. çikolata ve kapı süsü yaptıracam ama isim yok ortada

Not: Emir Asaf çok daha güzel .. sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim
 
Göktuğ isminin kullanımı zor olacaktir tercih etmenizi önermem ancak Emir ismine sahip çocuklar da malesef fazlaca yaramaz ve başına buyruk oluyorlar. Onun yerine Ömer Asaf veya Ali Asaf düşünebilirsiniz.
 
Göktuğ isminin kullanımı zor olacaktir tercih etmenizi önermem ancak Emir ismine sahip çocuklar da malesef fazlaca yaramaz ve başına buyruk oluyorlar. Onun yerine Ömer Asaf veya Ali Asaf düşünebilirsiniz.
Valla tanıdığım tek bir Emir var çocukluğunu bilmem ama erişkin hali oldukça ağır başlı, üstelik türkiye derecesi yaptı üniversite sınavında. Şu an yurtdışında devam ediyor hayatına.

İsim çok önemli ya, o yüzden yorum yapmak haddime değil. İçinize gerçekten sinecek, anlamlı,çocuğun ağırlığıyla ezilmeyeceği, büyüdüğünde garipsenmeyeceği, söylerken utanmayacağı, çok fazla dalgaya maruz kalmayacağı bir şey olsa güzel olur. Şimdiden hayırlı olsun :KK68:
 
Back
X