Doğuma Hazırlık Oğluma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nasıl bir isim düşünüyordunuz.Modernmi,klasikmi?
Metin
Sağlam, dayanıklı
Mehmet
Aslı arapçada muhammed, çok övülmüş anlamında
Dinç
Güçlü, sağlıklı

Dinçer
Dinç + er / yorgunluk bilmeyen güçlü sağlam
Bunlar güzel bence

benim de inşallah mayıs başında olacak oğlum.. biz çınar koymayı düşünüoruz..daha doğrusu 4 yaşındaki yeğenim daha cinsiyeti belli diilken "halaa oğlan olsun,adı da çınar olsun" demişti,biz de söyleye söyleye alıştık galiba :) diğer alternatif de ömer..ama büyük ihtimal çınar olacak..

Selam kızlar,
Benim de inşallah nisan da çocuğum olacak. Doktor geçen hafta %90 erkek demişti, ama kesinleşmedi. Merakla bekliyoruz..

Aklımdaki erkek isimlerini paylaşayım, belki beğendiğiniz çıkar;

Doruk, Kaan, Yiğit , Mert , Alp, Yaman ..

ahmet
mehmet
selim
kerem
emir
tuna
yağız
arda
alp
çağrı
oğuz
erdem
eren
kaan
mete
vs...

genelde türk komutanları isimlerini yazdım ama bunları beğeniyorum..son zamanda çıkan modern denilen isimlerle pek aram yok..herkes aynı şeyleri koyuyor,hep aynı benzer isimleri duyuyorum yenidoğanlarda..çoğununda anlamı güzel olmuyor.

Son düzenleme:
benımde mart sonunda inşallah oglusum gelıyor saglıkla gelsın dunyama...:nazar:
yiğit koyucaz bız ama oğuz kağan, metehan, yavuz selım, musab, ömer, furkan, tarık, cesur, yasir bunlarda guzel isimler

bizde 2011 mart ta alacaz oğlumuzu kucağımıza..eşim ısrarla ÇAĞAN olsun diyor..bende alıştım biraz bu fikre..ama doruk,toprak,çınar,egemen,erdem isimleride güzel..eşim onaylasa bunlardan birinide koyabilirdim..

merhaba canımailem benim de nisanda bir oğlum olacak....biz de isim sıkıntısı çekiyoruz.eşim ,kızım,oğlum ve ben isim konusunda anlaşamıyoruz.hepimiz bir isim istiyoruz.dört isim takamıyacağımıza göre allah yardımcımız olsun...emre,efe,mete,yiğit,yaman,çınar,poyraz...

eğer farklı bir isim dusunurseniz ADEN ismini öneririm. mert,fırat,yiğit gibi isimler de cok hosuma gidiyor.. :)

bizde isim konusunda çok zorlandık.her hafta isim değişti

şu an metehan da karar kıldık.

düşündüğümüz isimlerse şunlar fikir verir belki

mete
metehan
arda
batu
batuhan
alperen
kayra

Back
X