Karamelim08 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2012 Mesajlar 41 Emoji Skoru 2 Puanlar 36 Yer İstanbul 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Karamelim08 #1 Kızlar doğuma 1 ay kaldıı...İsim konusunda kararsızım Ediz mi?Mirza mı?
asmindeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Temmuz 2010 Mesajlar 26 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer İstanbul 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Karamelim08 #2 ediz ismi daha güzel ikisinden birisini koyacaksan eğer bunlarda hoşuma giden isimler fikir olur uygar, rüzgar, çınar, barış, deniz, can,şimdiden hayırlı olsun allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
ediz ismi daha güzel ikisinden birisini koyacaksan eğer bunlarda hoşuma giden isimler fikir olur uygar, rüzgar, çınar, barış, deniz, can,şimdiden hayırlı olsun allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
M miraclegirl Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2011 Mesajlar 75 Emoji Skoru 1 Puanlar 36 Yer İstanbul 9 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Karamelim08 #3 Karamelim08 .!.: Kızlar doğuma 1 ay kaldıı...İsim konusunda kararsızım Ediz mi?Mirza mı? Genişletmek için tıkla... Ben Ediz'i tercih ederdim :) hayırlı uğurlu olsun
Karamelim08 .!.: Kızlar doğuma 1 ay kaldıı...İsim konusunda kararsızım Ediz mi?Mirza mı? Genişletmek için tıkla... Ben Ediz'i tercih ederdim :) hayırlı uğurlu olsun