• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma isim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
26 haftalık hamleym oğluma ism karar veremedik ben umut kayra vs bu isimleri begenmistim esim begenmedi cevremizde olmayan bi isim istyrz çınar ismi hosuma gidiyo ve ilk defa esim bi isime olablir dedi :KK66: szce nasil

Cevremde olan isimler arda ege efe yagiz emir eymen berke kagan vs. Bunlari istemiyorum

çınar benim de favorilerimden..
özellikle de
fenerbahçe armasında olduğu için;)
ek olarak
ayaz, rüzgar, onur, egemen, doruk...
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı da başıma..:):):)

Çınar güzel bir isim fakat bu aralar fazlaca moda oldu. Tabiki önemli olan içinize sinmesi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş:nazar:

çınar benim de favorilerimden..
özellikle de
fenerbahçe armasında olduğu için:KK66:
ek olarak rüzgar, onur, egemen, doruk...
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı da başıma..:):):)

Ck isim var fakat cogu cevrede oldugu icin esimde pek begnmio cinar hosuma gtti esimde olblr dynce :) dger syledklernizide dsndk esim begnmedi

:KK46::KK70:Merhaba yakın birzamanda inşallah hayırlısıyla erkek bebişimiz oalcak İki isim kayacağız ve Emir isminni yanına bir isim daha arıyoruz anlamı güzel olan Emir e uyan ve kuranda geçen bir isim istiyoruz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? :KK3:

:KK46::KK70:Merhaba yakın birzamanda inşallah hayırlısıyla erkek bebişimiz oalcak İki isim kayacağız ve Emir isminni yanına bir isim daha arıyoruz anlamı güzel olan Emir e uyan ve kuranda geçen bir isim istiyoruz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? :KK3:
Bence muhammed emir olabilir

26 haftalık hamleym oğluma ism karar veremedik ben umut kayra vs bu isimleri begenmistim esim begenmedi cevremizde olmayan bi isim istyrz çınar ismi hosuma gidiyo ve ilk defa esim bi isime olablir dedi :KK66: szce nasil

Cevremde olan isimler arda ege efe yagiz emir eymen berke kagan vs. Bunlari istemiyorum

Çağan, çağrı, benan, deniz, yankı, sarp, yamaç, doruk, dora...
Bunlar geldi aklıma:) oğlmn adıda can aksel olacak fikir olur belki kolay gelsinnn

Ata,Mert Ali,Doruk,Deniz,Kerem,Alp
Barış,Umut,Göktuğ,Samet,Eren,Eray,Berat,Emir,Tuna,Çağan,Özgür,Atay,

büyük oğlum doruk, küçük oğlum ege. çok severek koyduk isimlerini

göbek adları da ömer ve miraç

çınar adını bende sevmiştim ama eşim istemedi

çınar güzel bir yakınımın oğlu ahmet çınar
anıl emir
faruk emre
mete
ve oğlum ömer.

yiğit erdem oğlumun ismi
mehmet eren