Doğuma Hazırlık Oğluma isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi ?

• Poyraz

OY: 8 34,8%
  • Tuna

OY: 15 65,2%

• Ankete Katılan
    23

cilekli_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
432
425
103
Kızlar sizce hangi isim kulağa daha hoş geliyor? Yada önerenileceğiniz isimleri bekliyorum

Oyum tunadan yana kullandım fakat çocuk isminin anlamını taşır görüşünü savunarak kerem ismini seviyorum oğluma da koyacagım inşallah. Diğer türlü isimler değişik gelse de her zaman agır ve varolacak isimler daha mantıklı :)

Iki isim arasindan poyrazi oyladim. Cokta severim fakat son senelerde bu isim oldukca cok kullaniliyor.
Benim oglmun adi emir cinar fikir olur belki.

Ben oyumu poyrazdan yana kullandım. Benim oğlum olsaydı Kuzey olacaktı adı.

Tuna Türkçe kulağa çok hoş geliyor ama yurt dışına çıktığı anda ton balığı oluyor çocuk. Hatta bi Tuna Can varmış, onun durum daha da vahim, İngilizce ton balığı konservesi demek oluyor. Ben yurt dışında nasıl anlamları olduğunu da önemsiyorum, bilmem sizin kriterlerinizde var mıdır.

Poyraz benim oğluma koymak istediğim ama eşimi ikna edemediğim isim. Oyum ondan yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…