Oğluma kardeş yapmalı mıyım ??

lizz_1702

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
1.922
2.675
248
Herkese merhaba. Sıkıntılı geçen bir evliliğim vardı çok şükür hiçbirşey eskisi gibi değil gittikçe iyi olmaya çalışıyoruz ama yine arada çıkan tartışmalarda ben sinirime hakim olamadım (eskinin birikimi de var tabi) ve beğenmiyorsan boşanalım dedim eşim de zaten çocuığun büyümesini bekliyorum dedi. o günden beri konuşmuyoruz. tartışmadan önce iyi gidiyordutatilden yeni döndük gezdik eğlendik yani bi sıkıntı yoktu. oğlumun tek kalmasını da istemiyorum ama bu söylediği güvensizlik yaşamama sebep oldu. acaba gerçekten böyle bir niyeti var mı ?? varsa bile çocuğumu tek bırakmak ne kadar doğru bana bi akıl verin ne olur ama kırmadan :(

Bir anlık sinirle bazen ben de çok ağır konuşurum,o lafa çok takılmayın derim o yüzden. Ama sizin diğer sorunlarınızı bilmiyorum. Yani ciddi problemler varsa adam gerçek anlamda söylemiş de olabilir.

Herkese merhaba. Sıkıntılı geçen bir evliliğim vardı çok şükür hiçbirşey eskisi gibi değil gittikçe iyi olmaya çalışıyoruz ama yine arada çıkan tartışmalarda ben sinirime hakim olamadım (eskinin birikimi de var tabi) ve beğenmiyorsan boşanalım dedim eşim de zaten çocuığun büyümesini bekliyorum dedi. o günden beri konuşmuyoruz. tartışmadan önce iyi gidiyordutatilden yeni döndük gezdik eğlendik yani bi sıkıntı yoktu. oğlumun tek kalmasını da istemiyorum ama bu söylediği güvensizlik yaşamama sebep oldu. acaba gerçekten böyle bir niyeti var mı ?? varsa bile çocuğumu tek bırakmak ne kadar doğru bana bi akıl verin ne olur ama kırmadan :KK43:
Evliliğin iyi gitmiyormuş ve dahası konuşmuyorsunuz bile 2.çocuğu yapıp ne yapacaksınız.

allah korusun tabi de boşanma olursa siz yeniden evlenmek falan isterseniz iki çocuk işleri daha da zorlaştırabilir.

ama evliliği düzeltmeye gönüllü bir kocanız varsa sinir anlarında söylenen sözlere çok takılmayın. bizde de benzer durumlar oluyor ama ben her durumda aynı anne ve babadan kardeş fikrine sıcak bakıyorum.

bu arada yarının garantisi mi var çok iyi giden evliliklerde bitebilir.sizinki bitmeyebilir de.

Herkese merhaba. Sıkıntılı geçen bir evliliğim vardı çok şükür hiçbirşey eskisi gibi değil gittikçe iyi olmaya çalışıyoruz ama yine arada çıkan tartışmalarda ben sinirime hakim olamadım (eskinin birikimi de var tabi) ve beğenmiyorsan boşanalım dedim eşim de zaten çocuığun büyümesini bekliyorum dedi. o günden beri konuşmuyoruz. tartışmadan önce iyi gidiyordutatilden yeni döndük gezdik eğlendik yani bi sıkıntı yoktu. oğlumun tek kalmasını da istemiyorum ama bu söylediği güvensizlik yaşamama sebep oldu. acaba gerçekten böyle bir niyeti var mı ?? varsa bile çocuğumu tek bırakmak ne kadar doğru bana bi akıl verin ne olur ama kırmadan :KK43:
Boşanma kelimesi hala ağzınızdayken nasıl gittikçe iyi oluyorsunuz ben anlamadım.

canim bu oyle bi konu ki ne desek zaman gostercek dedigimizin dogru yanlis oldugunu. cocugu hic bi zaman tek birkma taraftari degilm bn ornegin Allah verirse kardes muhakkak olmali. ama senin durumunda eger yasin dazla degilse emin ol icine sine sine yap derim

Allahallah.. arkadas cocugun buyumesini bekliyomus mus..eee beklemenin ne anlami var o cocuk hangi yasta olursa olsun bosanmis ana baba sendromuna girecek yani ne alaka. Bide ustune 2ci cocugu yapmalimiyim diyosun? Yap belki zaman kazanirsin onunda buyumesini bekler sonrasi Allah kerim.

Önce eşinizle aradaki sorunları düzeltin,ondan sonra 2.çocuğu düşünürsünüz.Aksi takdirde 2.yaparsanız ,1 tane olsa daha kolay olurdu ,2 çocukla nasıl boşanayım dersiniz.İnşallah aranız düzelir,sinir halinde söylenmiş bir sözdür.

Bence ikinci çocuk yapmayın eşinizle sorunlarınız tam bitmemiş

Ben gercekten anlamiyorum. Bir cocugun sirf kardesi olsun diye ikinci bir can dunyaya getirilir mi??

Cocuklar saglikli bir evlilikte buyumeli saglikli bireyler olarak gelismeli. Sevgi dolu bir yuvasi olmali.

Bunlari saglayabiliyorsan 2. Cocugu dusunursun ama bosanma mevzusu gecerken sirf kardesi olsun oglum/kizim yalniz kalmasin dur bitmeden ikinciyide yapayim deme fikrini anlamiyorum.

Siz esinizle sorunlari tam cozmemis halinin altina supurmussunuz.

Sorunlarini halledin ve bosanmayi dusunmeden bosanalim demeyin bu evlilige de ciftlere de tamiri zor yaralar aciyor.
Kusura bakmayin.

Yani bunca sorun, iyi gitmeyen evlilik ortasında sıkıntın çocuğunun yalnız kalmaması mı? Cidden bunu mu dert ettin kendine? Yoksa 2. çocuk olursa eşim boşanmaz bana bağlanır mı diyorsun? Ne düşünüyorsun bilmiyorum ama çok sağlıklı şeyler düşündüğün söylenemez.

Yalnız niye kalsın çocuğunuz?
Siz varsınız.
İlerde de dostları, eşi olur.
Oyuncak ayı mı bu yalnız kalmasın diye yapayım diyorsunuz?
Üstelik boşanma lafı ağzınızda sakız olmuşken.

Kötü bir evliliğe rağmen 2.çocuğu düşünüyorsunuz ? Ne diyeyim o zaman siz zaten iyi kötü devam edersiniz,ayrılmak gibi bir düşünceniz yok.Yapın madem.Eşiniz düşüncenizi biliyor mu ?

Back
X