Doğuma Hazırlık Oğluma kız kardeş geliyoo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
selam arkadaşlar bugün doktora gittim ve cinsiyetini öğrendik yüzde 90 kız dedi doktor. Bi oğlum var bide kızım oluyo sağlıkla inşaallah.. Ama isim konusunda hiç bi fikrim yok burda baktım ama beğenemiyorum önerilerinizi bekliyorum isim isim konusunda

Hayırlı olsun canım. Netleşene kadar plan yapma bence. bizde de net değil dedi. 20. haftada kız dedi. detaylı ultrasonda erkek çıktı. net olmayınca bazen yanılıyorlar

Hayırlı olsun canım. Netleşene kadar plan yapma bence. bizde de net değil dedi. 20. haftada kız dedi. detaylı ultrasonda erkek çıktı. net olmayınca bazen yanılıyorlar
Bize net değil demedi canım farklı pozisyonlardan da baktım bu açılar kız demem için yeterli dedi yüzde 90 kız dedi. Bacak arasını baya güzel açtı bizimki :)) bende gördüm bi kaç kez erkeklik belirtisi yoktu hiç yani. Ne bilim değişmez gibi gelio ama nasip

Hayırlı uğurlu olsun inşallah... Sağlıkla gelsin dünyaya.
Benden de size isim önerileri:
Cemre - Sevde - Gözde - Gaye
Bu isimleri hem severim, hem de Emre'ye uygun isimler. ;)

Öncellikle tebrik ederim canım.
Ben Emre & Esra kombinasyonunu çok severim. Esra "gece yolculuğu" demek ve Miraç gecesinin ilk kademesidir.

Birkaç önerim daha :
Ezgi
Mine
Inci
Aylin
Gizem
Sinem
Senem

Öneriler çok güzel bakalım kızımın ismi ne olucak bende dün rüveyda ve feyza ismini beğendim

Öneriler çok güzel bakalım kızımın ismi ne olucak bende dün rüveyda ve feyza ismini beğendim
Feyza diye arkadaşım var. Çok güzel çok hanım bir kız. Gerçi bu biraz da aile yetiştirmesiyle alakalı ama ben isimlerin insanlar üzerinde etkisinin olduğuna inanıyorum.

Ezel-Ezgi-Esin oğlunuzla uyumlu olur

Ayşe ve Melek benim favorim

Sağlıkla kucağınızda görün evladınızı

Hayırlı uğurlu olsun. Allah saglikli bir sekilde kucağına almayi nasip etsin.

Lale
Müge
Mine
Bunlar olabilir.

hayırlı olsun arkadaşım benimde bir oğlum var şimdi kızımızı bekliyoruz heyecanla... isim bulmak ne zormuş oğlum da hemen koyduk içime çok sinmişti.şimdi kızıma hiçbir şeyi beğenemiyorum. Hira dedik başlarda oğlum sinir etti yabancı ismiymiş ıyyyyy dedi bizde vazgeçtik.sıla ırmak güneş ece azra var aklımızda ama kesin şu diyemiyoruz maalesef..

hayırlı olsun arkadaşım benimde bir oğlum var şimdi kızımızı bekliyoruz heyecanla... isim bulmak ne zormuş oğlum da hemen koyduk içime çok sinmişti.şimdi kızıma hiçbir şeyi beğenemiyorum. Hira dedik başlarda oğlum sinir etti yabancı ismiymiş ıyyyyy dedi bizde vazgeçtik.sıla ırmak güneş ece azra var aklımızda ama kesin şu diyemiyoruz maalesef..
Evet canım aynen kıza isim beğenmek daha mı zor ne bende oğluma 6. Ayında koymuştum ismini kesinleştirmiştim bakalım kızımınki ne zaman kesin olucak

Back
X