Doğuma Hazırlık oğluma ne eski de ne de çok yeni, erkek gibi erkek bir isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar oğlum olacağını öğrendim, aslında aklımda kaan ismi var, çok moda isimleri sevmiyorum eski isimlerde hoşuma gitmiyor, böyle her döneme uyacak bir isim arıyorum , bi de için de R harfi olmamalı, çünkü eşim söyleyemiyor.

bir de tek isim olacak kısmetse, iki isim sevmiyoruz, eşimin iki ismi var, ona iki isimle seslenilince sinir oluyor, emir, kızgınlık cümlesi gibi söyleniyor, ben de istemiyorum çünkü ilerde karmaşa oluyor

kızlar oğlum olacağını öğrendim, aslında aklımda kaan ismi var, çok moda isimleri sevmiyorum eski isimlerde hoşuma gitmiyor, böyle her döneme uyacak bir isim arıyorum , bi de için de R harfi olmamalı, çünkü eşim söyleyemiyor.

bir de tek isim olacak kısmetse, iki isim sevmiyoruz, eşimin iki ismi var, ona iki isimle seslenilince sinir oluyor, emir, kızgınlık cümlesi gibi söyleniyor, ben de istemiyorum çünkü ilerde karmaşa oluyor

Canm benimde erkek bebegim olacak. Ege ya da kivanc koymayi dusunuyoruz Allah nasip ederse. Egeyi dusunebilirsin bence. Ayrica bende iki isim taraftari deilim ne o tekrleme gibi.... Cok modern isimleri sevmiyorum bende mesela berk can batu bora gibi.. deniz, anıl, ali bunlarda sevdigim isimler...

hamza,agah,bozbey,cihan islam,bedirhan,seyit efe(çanakkalede 250 kg mermiyi kaldıran
şehidimizin ismidir- kendiside balıkesirlidir ve efedir ) isminide çok severim..

Son düzenleme:
Güney ismini çok severim ben sıcak bir isim bence onun dışında Sarp olabilir her yaşa uyar Cenk güzel ama anlamı savaş demek yine de düşün istersen :)

Talha, veya Taha anlamları çok güzeldi baya bi araştırmıştım (benimkide erkek :16:) iki isim olsa bile bence yakışması ve kısa olması önemli mesela Emirhan, Efe Can, şu an avrupa ülkelerinde yaşayanlar Isa, Musa, Yunus, Havva gibi isimleri modaya çıkardı kısa güzel ve anlamlı isimler

yeminlen kaan dicektim :D baktım siz demişsiniz ama zaten kaan hükümdar demek yani eski bi isim ama şu an da çok moda. tolga da olabilir o da yine eski türk ismi ve komutan demek?

benim aklıma ilk olarak yiğit geldi...
anlamı da güzel tıınısı da..
ayrıca 2 isim konusunda size sonuna kadar katılıyorum..

tebrikler canim bende hamile kalmak istiyorum (ve erkek bebis istiyorum )

bak fransada yasiyorum su aralar turkler azad, ilyan, noyan , edvan , eran , medi, efe, dylan ben alim ismini cok seviyorum..

Canım öncelikle hayirli olsun oğlusun.. Ben daha bebegimin cinsiyetini ögrenemedim. Ama erkek ismi olarak kendim de begendigin Taha ve Yigit isimlerini önerebilirim. Eşim de Yağız ismini cok seviyor mesela :) umarim yardimci olabilmisimdir

[
bu ne be bazı isimleri okudumda saçma sapan..... manalrı ne bu isi lerin modaya uyacaz diye iyice şaştık... isimden çok bizim kültürmüze uygunmu değilmi manasıvarmı yokmu ona bakılmalı bence... berk koyuyorla şimşek demek tuana koyuyorlar cennette yağmur damlsıymış ama yunan mitolojisinde daha bi sürü örnek var....bizden bişeyler olmalı isimlerde bence.........

[
bu ne be bazı isimleri okudumda saçma sapan..... manalrı ne bu isi lerin modaya uyacaz diye iyice şaştık... isimden çok bizim kültürmüze uygunmu değilmi manasıvarmı yokmu ona bakılmalı bence... berk koyuyorla şimşek demek tuana koyuyorlar cennette yağmur damlsıymış ama yunan mitolojisinde daha bi sürü örnek var....bizden bişeyler olmalı isimlerde bence.........

ben de istemiyorum çok da duyulmamış isimler, eşimle ortak karara varamadık, ben Özgün istiyorum o ise Akın

bende ali isminden yanayım oğlumun adını ali koymaya karar vermıstım ama olduğumuz yerde aynı sokakta 3 cocuk ali olunca vazgectık şimdi ise rüzgar aras koymayı düşünüyoruz...

Back
X