- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi ogluma ne olacak
Rabbim.bebegini sapasaglam kucagina almayi nasip etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.Enfeksiyonla mücadele ediyoruz pek gelişme yokKonunuzu yeni gördüm, çok üzüldüm, yeni bir gelişme var mı acaba?
Rabbim yüreğinize ferahlık versin, küçük kuzu da o küçücük ihtimale tutunup bir an önce iyileşsin inşallah. yürekten diliyorum bunu.Merhaba.Enfeksiyonla mücadele ediyoruz pek gelişme yok
Allah tez zamanda şifanızı versin.Evlat acısı yaşatmasın.Sağsalim kurtulur bebeğiniz İnşallahMerhaba.Enfeksiyonla mücadele ediyoruz pek gelişme yok
Merhaba canım.Durumlarda hicbir değişiklik yok.Yogun bakımda devam 5 ayı devirdik nerdeyseCanım arada aklıma düşüyorsun. Nasılsıniz? Var mı gelisme?
Merhaba..Gelişme yok malesef..Yoğun bakımda devam ediyoruzKonunuzu yeni gördüm, çok üzüldüm, yeni bir gelişme var mı acaba?
İçim ezildi, çok üzgünüm.. 5 aylık bebeğiniz hiç çıkmadı mi peki hastaneden? Emzirebildiniz mi? Canım umuyorum atlatabilirsinizMerhaba..Gelişme yok malesef..Yoğun bakımda devam ediyoruz
Merhaba.Cok teşekkür ederim.Norolojik olarak hicbir gelişme olmadi malesef.Ilk doğduğu günki gibi hareket edemiyor,bilinci yok,yutma ve diğer refleksler yok.5 aydır yoğun bakımda..Durum stabilKonunuzu yeni gördüm, çok üzüldüm, yeni bir gelişme var mı acaba?
Merhaba canım.Gelisme yok.Daha doğrusu herşey net ve stabil.%100 engelli oldu kuzucugum.Parmagini bile oynatamıyor,bilinc yok.Yogun bakımda yatıyor işte..seni ve oglunu cok merak ediyorum. dua da ediyorum. ne durumdasınız?
Hayır hiç çıkmadı.Emziremedim.Emme ve yutma refleksi yok bebeğimin.Hicbir refleksi yok.Burnundan midesine inen bir tüple besleniyorİçim ezildi, çok üzgünüm.. 5 aylık bebeğiniz hiç çıkmadı mi peki hastaneden? Emzirebildiniz mi? Canım umuyorum atlatabilirsiniz![]()