oğluma sıcak bi ev arıyorum

glsnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
719
16
0
İstanbul
oğlumu yağmurlu bgünde sokakta bulmuştum,kıyamayıp eve almıştım ki zaten henüz süt dahi içemiyodu.günlerce biberonla besledim,kuma alıştırdım vs..fakat kedi beslemek büyük sorumluluk.hamile kalmayı planladığım için ve evim çok küçük olduğu için şartlarım uymadı..şuan hemen hemen altı aylık.ilk aşılarını yaptırdım.
açıkcası bi hevesle isteyenlere çok güvenemiyorum çünkü zorlanıp sonradan cayabilirler.
önceden kedi beslemiş hayvanseverlerden isteyen olursa oğlumu emanet etmek isterim..
şuan resim ekleyemedim..ilgilenen olursa msnden resimlerini gönderebilirim.
cinsi tekir grili beyazlı

başlığı neden oğluma diye açtınız sonuçta o bir kedi kızım yok oğlum hayancıklara takılmadık insan ismi kalmadı.. yanıltmaca gibi oğluma diyince herkes yanlış algılar..:20:
bu arada resmini koyarsanız daha ilgilenen çıkabilir belki..

Son düzenleme:
bende hakikaten bebek sandım ya kedi deseniz olmuyormu bide sokakta buldum falan diye girince üzülerek okumaya başlamıştım
hayvanseverler yardımcı olabilir kedileri severim ama evim müsait değil

çok isterdim. ne yazık ki evim müsait değil. üstelik küçük bir kızım var.
ilgilenen olur umarım

konuyu evcil hayvanlar bölümüne açtığım için yanlış anlaşılacağını düşünmedim pardon:)
açıkcası isim koymadığımız için oğlum diyorum.gerçi ilk başta kız zannedip kızım diye sevmiştik:P maluk kediler küçükken çok belli olmuyo.erkek kedilerinde memişleri olduğu için anlayamamıştık.biraz büyüyünce başka yerleride büyüdü anldık:))
resmini koycaktım aslında ama nedense olmadı yarın eklerim inş. ama ilgilenen olursa msnden hemen gösterebilirdim.
buadara istanbuldayım merak eden olursa.

barınaklarda kdi almıyormuş zaten, gerçi eşim barınağa vermek istemiyodu sevgisiz bir ortam diye ama nebilim.boğaziçinin kampüsü baya kedi dolu sizce en son ihtimal orası nasıl bi seçenek olur?ortalıkta kedi maması kapları fln var.kampüs koru gibi zaten bilmiyorum gideniniz varmı?

Back
X