- 28 Ekim 2011
- 1.832
- 347
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk edrrm cnm dediklerini yqpqcqgim bnde bagirmiorum kizmiorum ama hamileyim egilip kalkamiorum benim icin zor olqcak amq artik gitmesi gerekiocanm tuvalat eğitimi çok zòr bir süreç erkek çocukları dda daha geç öğremiyormuş ben oğlumu 1 yaş8 aylıkken öğrettim altına yaptığı zamanlarda oldu kızmayın korkutmayın derler ama kızmasaydım hep altına yapcaktı tuvalete beraber gidiyoduk sizde öyşe yapın birde sormayın çişn geliyomu diye ilk zamanlar sıksık götürün çişi gelmeden götürün banagece bağlıyomusunuz bilmiyorum ama ben hiç bağlamadım bence bağlamayın aklıma gelen bunlar kolay gelsin sabırlı olun
kendisi bıraksın derkentsk edrrm cnm dediklerini yqpqcqgim bnde bagirmiorum kizmiorum ama hamileyim egilip kalkamiorum benim icin zor olqcak amq artik gitmesi gerekio
Beraber gidioruz evim sobali oldugu icin usur die hemen geri getiriyorym yardmn icn ck saol kimileri kendisi biraksin dio
Yani.cnm zprlama gitmiosa akli.erince birakir diplar bn karsi cikiorum egitimle birakmasi daha iyi olur diorumkendisi bıraksın derken
canm şimdi öğretmazsen doğum yaptıktan sonra daha çok zorlanırsın sabırlı ol biraz onu ödüllendir mesela alışır inşallah seni fazla yormadanYani.cnm zprlama gitmiosa akli.erince birakir diplar bn karsi cikiorum egitimle birakmasi daha iyi olur diorum
Haklisin cnm ogretecegim zorda plsa bu surec aydinlik olcak sonu ins oglusum yormadan ogrenir cnm tsk ederimcanm şimdi öğretmazsen doğum yaptıktan sonra daha çok zorlanırsın sabırlı ol biraz onu ödüllendir mesela alışır inşallah seni fazla yormadan
Senin bebisin cinsiyeti ne cnmcanm şimdi öğretmazsen doğum yaptıktan sonra daha çok zorlanırsın sabırlı ol biraz onu ödüllendir mesela alışır inşallah seni fazla yormadan
erkek canm seninkiSenin bebisin cinsiyeti ne cnm
Kiz canim nasip plursa hayilisiyla dogum yapariz ins sezeryanmi.normalmierkek canm seninki
bende bi kızım olmasını çok isterdim benim ilk normal oldu buda bi aksilik olmazsa normal olcak ama çok korkuyrum allah yardımcımız olsunKiz canim nasip plursa hayilisiyla dogum yapariz ins sezeryanmi.normalmi
amin cnm inslallh bidahakine olirsa kizin olur benimde sezeryan ilk buda sezeryan olacak zaten ilk gebeligimde gebeliktansiypnum vardi preaklamsi sorunum vardi herseyim normaldi normal dogum icin uygundu ellerinden geleni yapti drlar normal yapqbilmem icin ama kanda protein cikti ve acil sezeryana alindim oylelikle cok sukur saglikli dpgdu pglum saglikli dogum yaptim bunda cikmaz umarim bu aylarda diikkat etmm gerekiobende bi kızım olmasını çok isterdim benim ilk normal oldu buda bi aksilik olmazsa normal olcak ama çok korkuyrum allah yardımcımız olsun