• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi ogluma tuvalet egitimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.832
347
333
Mrblar kiz lar oglum nisanda uce gircek tam uc olacak tuvalet egitimine basladim bezi biraktim surekli cis geldimi die soruyorum yok anne gelmedi diyor altina kacirmis birz napmaliyim tuvaletw gpturmek icin hadi gidelim oglum beraber diorum yok dio yardimci olabilirmisiniz

canm tuvalat eğitimi çok zòr bir süreç erkek çocukları dda daha geç öğremiyormuş ben oğlumu 1 yaş8 aylıkken öğrettim altına yaptığı zamanlarda oldu kızmayın korkutmayın derler ama kızmasaydım hep altına yapcaktı tuvalete beraber gidiyoduk sizde öyşe yapın birde sormayın çişn geliyomu diye ilk zamanlar sıksık götürün çişi gelmeden götürün banagece bağlıyomusunuz bilmiyorum ama ben hiç bağlamadım bence bağlamayın aklıma gelen bunlar kolay gelsin sabırlı olun

canm tuvalat eğitimi çok zòr bir süreç erkek çocukları dda daha geç öğremiyormuş ben oğlumu 1 yaş8 aylıkken öğrettim altına yaptığı zamanlarda oldu kızmayın korkutmayın derler ama kızmasaydım hep altına yapcaktı tuvalete beraber gidiyoduk sizde öyşe yapın birde sormayın çişn geliyomu diye ilk zamanlar sıksık götürün çişi gelmeden götürün banagece bağlıyomusunuz bilmiyorum ama ben hiç bağlamadım bence bağlamayın aklıma gelen bunlar kolay gelsin sabırlı olun
tsk edrrm cnm dediklerini yqpqcqgim bnde bagirmiorum kizmiorum ama hamileyim egilip kalkamiorum benim icin zor olqcak amq artik gitmesi gerekio
Beraber gidioruz evim sobali oldugu icin usur die hemen geri getiriyorym yardmn icn ck saol kimileri kendisi biraksin dio

tsk edrrm cnm dediklerini yqpqcqgim bnde bagirmiorum kizmiorum ama hamileyim egilip kalkamiorum benim icin zor olqcak amq artik gitmesi gerekio
Beraber gidioruz evim sobali oldugu icin usur die hemen geri getiriyorym yardmn icn ck saol kimileri kendisi biraksin dio
kendisi bıraksın derken

Yani.cnm zprlama gitmiosa akli.erince birakir diplar bn karsi cikiorum egitimle birakmasi daha iyi olur diorum
canm şimdi öğretmazsen doğum yaptıktan sonra daha çok zorlanırsın sabırlı ol biraz onu ödüllendir mesela alışır inşallah seni fazla yormadan

canm şimdi öğretmazsen doğum yaptıktan sonra daha çok zorlanırsın sabırlı ol biraz onu ödüllendir mesela alışır inşallah seni fazla yormadan
Haklisin cnm ogretecegim zorda plsa bu surec aydinlik olcak sonu ins oglusum yormadan ogrenir cnm tsk ederim

Senin bebisin cinsiyeti ne cnm

Kiz canim nasip plursa hayilisiyla dogum yapariz ins sezeryanmi.normalmi
bende bi kızım olmasını çok isterdim benim ilk normal oldu buda bi aksilik olmazsa normal olcak ama çok korkuyrum allah yardımcımız olsun

bende bi kızım olmasını çok isterdim benim ilk normal oldu buda bi aksilik olmazsa normal olcak ama çok korkuyrum allah yardımcımız olsun
amin cnm inslallh bidahakine olirsa kizin olur benimde sezeryan ilk buda sezeryan olacak zaten ilk gebeligimde gebeliktansiypnum vardi preaklamsi sorunum vardi herseyim normaldi normal dogum icin uygundu ellerinden geleni yapti drlar normal yapqbilmem icin ama kanda protein cikti ve acil sezeryana alindim oylelikle cok sukur saglikli dpgdu pglum saglikli dogum yaptim bunda cikmaz umarim bu aylarda diikkat etmm gerekio

Back
X