Oğlumda lenf bezi şişmesi

refluannes

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
6
0
1
28
Merhaba sevgili annelerim. Oğlum 5 buçuk yaşında. Geçenlerde yüzünü yıkarken boynunda bir şişlik fark ettim elimle. Bilez gibi aynı. Hareketli. Dokununca acımıyor diyor. Bundan 1 2 hafta öncede çok bogazlarim acıyor anne dedi yutmakta çok zorlandı. Çok endişeliyim aslında ona fark ettirmeden de. Tek taraflı olarak elime geldi. Diğer tarafını henüz dokunamadim. Başına gelen varmı

valla ben anne degilim ama burada bir çok anne bu durumu yasiyor bogazlari acidiysa da normal diye düsünüyorum öyle lenfler sisiyor genelde kendim de aynı durumdan muzdaripim maalesef ama cocuklar bu durumu cok yasadıgı için onlar icin de daha da normal aslında ama iciniz rahat etmesi icin tabiki gidip kontrol ettirebilirsiniz ama ben kotu bir durum oldugunu düsünmüyorum

boyutu ne kadar bu arada ve neresinde tam

İnşallah bende öyle dua ediyorum. Zaten ayın 20sinde çocuk doktorumuzda kontrolümüz var reflü için o arada onu da sorarım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…