Oglumdan 5 gun ayri kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Kizlar oglusum fistiktan 5 gun ayri kalicam kiz kardesim bakacak eminim iyi bakar daha 10 dk once ayrildik ama aglayacak gibiyim ya hic ayri kalmamistik bana kizar mi kuser mi ya yemezse ya icmezse ben yokken basina bir is gelirse :( :43: ben iki saat ilgilenmesem bana kizar ayaklarini yere vururdu etrafimda ziplayip donerdi :( simdiden cok ozledim

Kizlar oglusum fistiktan 5 gun ayri kalicam kiz kardesim bakacak eminim iyi bakar daha 10 dk once ayrildik ama aglayacak gibiyim ya hic ayri kalmamistik bana kizar mi kuser mi ya yemezse ya icmezse ben yokken basina bir is gelirse :( :43: ben iki saat ilgilenmesem bana kizar ayaklarini yere vururdu etrafimda ziplayip donerdi :( simdiden cok ozledim

dedim hangi ara hamile kaldıda doğum yaptı..:30:

allah kavuştursun canım..

Kediniz ya da köpeğiniz olduğunu düşünüyorum. İlk sizi gördüğünde ağlar gibi sesler çıkarırır bi kaç dakika sonra normale döner.
Valla ben çalıştığım için annemlerle yazlığa yollamak zorunda kalıyorum oğlumu sizin kadar üzülmüyorum.
Kendinizi bir hayvana çok bağlamayın, çünkü insanlar kadar uzun yaşamıyorlar ve çok üzülürsünüz sonra

tavsandi sanirsam fistik :))))
sayili gun cabuk gecer,

Cocugunuz zannettim hey allahım! Bende üzülüp ağlayacaktim azdaha durur durur neticede doğası gereği o bir cocuk değil hayvan doğurmadinya başka derdiniz olmasın inşallah

Ayyyy çocuk sandım boşanıyor ne ara doğurdu dedim:17::17:
Telefon edersin sesinle iyi hissettirirsin oğluna yemeğini ye hadi oğlum diye:):) Tanır sesini bence..

dedim hangi ara hamile kaldıda doğum yaptı..:30:

allah kavuştursun canım..

Kediniz ya da köpeğiniz olduğunu düşünüyorum. İlk sizi gördüğünde ağlar gibi sesler çıkarırır bi kaç dakika sonra normale döner.
Valla ben çalıştığım için annemlerle yazlığa yollamak zorunda kalıyorum oğlumu sizin kadar üzülmüyorum.
Kendinizi bir hayvana çok bağlamayın, çünkü insanlar kadar uzun yaşamıyorlar ve çok üzülürsünüz sonra

Üzülme canım 5 gün kısa bi süre :54:

tavsandi sanirsam fistik :))))
sayili gun cabuk gecer,

Cocugunuz zannettim hey allahım! Bende üzülüp ağlayacaktim azdaha durur durur neticede doğası gereği o bir cocuk değil hayvan doğurmadinya başka derdiniz olmasın inşallah

Ayyyy çocuk sandım boşanıyor ne ara doğurdu dedim:17::17:
Telefon edersin sesinle iyi hissettirirsin oğluna yemeğini ye hadi oğlum diye:):) Tanır sesini bence..

Ilahi kizlar :)) gerci siz de haklisiniz cocuk zannetmekte ama evladim gibi oldu zaten oyle demeyin kucumsenicek bir sey degil :(( ve evet cok baglanmisim cunku cok seviyorum oglumu :) :5:

Tabi bir de bosanma doneminde butun yalnizligimi onunla paylastim, yarenim oldu o yuzden cok baglandim :)

Ben burada bi video izledim sahibinden
uzun sure ayri kalan bir kopek sahibine kavusunca nasil sevinmisti
Cok duygulanmistim
5 gun bir tavsan icin nasil bir sure acaba?
Belki kusebilir sana ama seni tekrar gorunce mutlu olacaktir
Bir sey olmaz merak etme :)

Oyy kıyamam ya ben de bazen bütün gün küçük yeğenime bakıyoum ... anne diye bir boynunu büküşü var ağlayasım geliyor kıyamamm :43: 2 yaşında kendileri.... avutmaya çalışıyorum kendimce..Ablam gelince bir sarılıyor küçük kollarıyla öpcüklere boğuyor.
Kaç yaşında çocuğunuz?? Sizi anlayacak durumdaysa ona anlatın anlayacağı şekilde,,teyzesi de hep anlatsın annen gelecek diye..telde konuşun mümkünse, kameradan görüşün falan imkanınız varsa görsün

Son düzenleme:
Oyy kıyamam ya ben de bazen bütün gün küçük yeğenime bakıyoum ... anne diye bir boynunu büküşü var ağlayasım geliyor kıyamamm :43: 2 yaşında kendileri.... avutmaya çalışıyorum kendimce..Ablam gelince bir sarılıyor küçük kollarıyla öpcüklere boğuyor.
Kaç yaşında çocuğunuz??

çocuğu değil tavşanıymış :)

Tavşanlar gerçekten çok tatlı oluyorlar benmkide beni uzun zaman görmese beni görünce nasıl heyecanlanırdı tanırdı resmen:) bir sıkıntı olacağını sanmıyorum:)

Ben burada bi video izledim sahibinden
uzun sure ayri kalan bir kopek sahibine kavusunca nasil sevinmisti
Cok duygulanmistim
5 gun bir tavsan icin nasil bir sure acaba?
Belki kusebilir sana ama seni tekrar gorunce mutlu olacaktir
Bir sey olmaz merak etme :)

Yemegini yiyip suyunu iciyormus sukur videolarini atiyor kardesim surekli zaten ama nasil ozledim o yumagi ya bi kavusayim minciklicam bagira bagira sevicem

Kaç yaşında çocuğunuz?? Sizi anlayacak durumdaysa ona anlatın anlayacağı şekilde,,teyzesi de hep anlatsın annen gelecek diye..telde konuşun mümkünse, kameradan görüşün falan imkanınız varsa görsün

Hadi ya armut gibi yazmışım ben de tavsiyeler falan...:52::52:
Ne olacak bişey olmaz tavşana, kardeşi kesip yemezse :ssz:
Şaka tabii

Ask olsun canim cok tatli yazmissin beni gulumsetti o kuzucuga kiyamam armut gibi olur mu hic iyi niyetle yazmissin ben fistik diye belirtince evcil hayvan oldugu anlasilir diye dusunmustum :) ayrica cok fenasiniz kesip yemek falan :))

Tavşanlar gerçekten çok tatlı oluyorlar benmkide beni uzun zaman görmese beni görünce nasıl heyecanlanırdı tanırdı resmen:) bir sıkıntı olacağını sanmıyorum:)

Bakalim benimki napacak iki gunumuz kaldi nerede tavsaniniz simdi gecmis zaman kullanmissiniz da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X