Kizlar oglusum fistiktan 5 gun ayri kalicam kiz kardesim bakacak eminim iyi bakar daha 10 dk once ayrildik ama aglayacak gibiyim ya hic ayri kalmamistik bana kizar mi kuser mi ya yemezse ya icmezse ben yokken basina bir is gelirseben iki saat ilgilenmesem bana kizar ayaklarini yere vururdu etrafimda ziplayip donerdi simdiden cok ozledim
Kizlar oglusum fistiktan 5 gun ayri kalicam kiz kardesim bakacak eminim iyi bakar daha 10 dk once ayrildik ama aglayacak gibiyim ya hic ayri kalmamistik bana kizar mi kuser mi ya yemezse ya icmezse ben yokken basina bir is gelirseben iki saat ilgilenmesem bana kizar ayaklarini yere vururdu etrafimda ziplayip donerdi simdiden cok ozledim
dedim hangi ara hamile kaldıda doğum yaptı..
allah kavuştursun canım..
Kediniz ya da köpeğiniz olduğunu düşünüyorum. İlk sizi gördüğünde ağlar gibi sesler çıkarırır bi kaç dakika sonra normale döner.
Valla ben çalıştığım için annemlerle yazlığa yollamak zorunda kalıyorum oğlumu sizin kadar üzülmüyorum.
Kendinizi bir hayvana çok bağlamayın, çünkü insanlar kadar uzun yaşamıyorlar ve çok üzülürsünüz sonra
Üzülme canım 5 gün kısa bi süre
tavsandi sanirsam fistik :))))
sayili gun cabuk gecer,
Cocugunuz zannettim hey allahım! Bende üzülüp ağlayacaktim azdaha durur durur neticede doğası gereği o bir cocuk değil hayvan doğurmadinya başka derdiniz olmasın inşallah
Ayyyy çocuk sandım boşanıyor ne ara doğurdu dedim
Telefon edersin sesinle iyi hissettirirsin oğluna yemeğini ye hadi oğlum diye:):) Tanır sesini bence..
Oyy kıyamam ya ben de bazen bütün gün küçük yeğenime bakıyoum ... anne diye bir boynunu büküşü var ağlayasım geliyor kıyamamm2 yaşında kendileri.... avutmaya çalışıyorum kendimce..Ablam gelince bir sarılıyor küçük kollarıyla öpcüklere boğuyor.
Kaç yaşında çocuğunuz??
çocuğu değil tavşanıymış :)
Hadi ya armut gibi yazmışım ben de tavsiyeler falan...
Ne olacak bişey olmaz tavşana, kardeşi kesip yemezse
Şaka tabii
Ben burada bi video izledim sahibinden
uzun sure ayri kalan bir kopek sahibine kavusunca nasil sevinmisti
Cok duygulanmistim
5 gun bir tavsan icin nasil bir sure acaba?
Belki kusebilir sana ama seni tekrar gorunce mutlu olacaktir
Bir sey olmaz merak etme :)
Oyy kıyamam ya ben de bazen bütün gün küçük yeğenime bakıyoum ... anne diye bir boynunu büküşü var ağlayasım geliyor kıyamamm2 yaşında kendileri.... avutmaya çalışıyorum kendimce..Ablam gelince bir sarılıyor küçük kollarıyla öpcüklere boğuyor.
Kaç yaşında çocuğunuz?? Sizi anlayacak durumdaysa ona anlatın anlayacağı şekilde,,teyzesi de hep anlatsın annen gelecek diye..telde konuşun mümkünse, kameradan görüşün falan imkanınız varsa görsün
Hadi ya armut gibi yazmışım ben de tavsiyeler falan...
Ne olacak bişey olmaz tavşana, kardeşi kesip yemezse
Şaka tabii
Tavşanlar gerçekten çok tatlı oluyorlar benmkide beni uzun zaman görmese beni görünce nasıl heyecanlanırdı tanırdı resmen:) bir sıkıntı olacağını sanmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?