Oglumdan ayri kalacagim diye uyuyamiyorum

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
3 yasinda oglum var yarin sabah erkenden annemle 1.5 saatlik bi mesafede olan teyzeme gidecekler umreden donuyor teyzek ve pazar gunune kadar kalacaklar bizimde cuma cumartesi yakim ark dugunu oldugu icin gidemeyecegiz pazsrda abimin cocugunun dogum gunu var yardimci olucam pazar aksam annemlerde gelicek
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
Oyuncak koydum para koydum
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden
Benmi abartiyorum yoksa ne bilmiyorum
Gunduz tamamda geceleri nasil gecer
Anneme soyluyorum sacmalama diye kiziyor :i

3 yasinda oglum var yarin sabah erkenden annemle 1.5 saatlik bi mesafede olan teyzeme gidecekler umreden donuyor teyzek ve pazar gunune kadar kalacaklar bizimde cuma cumartesi yakim ark dugunu oldugu icin gidemeyecegiz pazsrda abimin cocugunun dogum gunu var yardimci olucam pazar aksam annemlerde gelicek
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden

cnm anladıgım kadarıyla sen calışmıyosun dımı
bende zorunlu olmadıktan sonra göndermem yavrumu her gece kalkar nefesını dınlerım
ılk kardesı oldugunda ayrı kaldık

Allah baska ayriliklar vermesin,Allaha emanet olsun

annenizin yaninda olacak icniz rahat etsin zordur,özlersiniz

ama dedigim gibi hep bir olunda böyle kisa ayriliklarda varsin olsun

Ben calisiyorum cumartesi pazar evdeyim esinde geceden geldigi icib uyuyir gunduz aksam ise gidiyor o arada bakacak kimse yok babamda calisiyo
Annem iyi bakar biliyorum ama iste zaten calistigim icin vicdan yuku fazla
Bende nefesini dinlerim hayat bu bugun variz yarin yokuz oglumda beni cok seviyo uc yasibda ama hep dile getirir
Ilk ayrilimiz evlendiginde oldu dugyn sinrasi gidip uyuttum gelinliklerle sonraki gun gordum sonra dortuncu gece balayi donusu gordum balayindada hep agladim psikolojim alt ust durumda

Ben calisiyorum cumartesi pazar evdeyim esinde geceden geldigi icib uyuyir gunduz aksam ise gidiyor o arada bakacak kimse yok babamda calisiyo
Annem iyi bakar biliyorum ama iste zaten calistigim icin vicdan yuku fazla
Bende nefesini dinlerim hayat bu bugun variz yarin yokuz oglumda beni cok seviyo uc yasibda ama hep dile getirir
Ilk ayrilimiz evlendiginde oldu dugyn sinrasi gidip uyuttum gelinliklerle sonraki gun gordum sonra dortuncu gece balayi donusu gordum balayindada hep agladim psikolojim alt ust durumda

cnm ondan sordum calışıyomusu dıye mecbır gıdıcek cnm o zaman yapılck bışey yok
yavrun emın ellerde ama nede olsa ana yuregı bende gece uyurken bıle özluyoru yavrularımı

takvımdende anlaşıldıgı gıbı 2.evlılıgın dımı cnm

Tabi ya evlat bu o uyudugunda biz bosluga dusuyoruz ne sessiz ev boyle diye
Insan uysnikken dinlenmek icin uyusun diye bakiyor uyuyunca ozluyor tezat bi sekilde
Evet ikinci evliligim yol arkadasim o benim cok bagliyim ona
:(

eşin bıraz uykusundan feragat edemezmi bencede yollama daha gıtmeden bu haldesın yerınde olsam yollamazdım

Oyy okurken icim titredi

Bende ayrilamam kuzumdan

Haklisin uzulmekte

Calisan anne olucada hep vicdan sorgulamasi yapiyruz

Uzulme cabuk gecer zaman

Gidergelir kuzun

Eşim doğumgünümde sürpriz yapıp Konyaya uçak bileti almıştı.:15:
Oğlumu kayınvalidemlere bıraktık bir gece evvelden.
Ertesi sabah çok erkenden çıktık yola.
Bıraktığım gece oturup hüngür hüngür ağlamıştım :26:
İlk ayrı kalışımızdı...
Gece eşofmanını koklaya koklaya uyumuştum.
O gidince evde bir sessizlk olmuştu :26:
Bana kalırsa bırakma annen iyi bakar elbet.Ama mesele onun bakıp bakmaması değil ki..
Mesele candan canandan birkaç gğnlüğüne ayrı kalmak :26:

EŞİM iki gece daha gece calısacak sabah 8de gelıyor aksam ustu 5te cıkıyor
ben ıse sabah 6.30da cıkıp aksam 6-6.30 gıbı eve gelıyorum

malesef.. oglum sabah 6.30da benle beraber cıktık evden ve yolcu ettım gıttı
bakalım ınsallah su gıbı gecer su gunler

Bende hiç ayrı kalamam oğlumdan ona sarılmadan uykuya dalamam bir kere. İkincisi kafayı yerim heralde. Mecburiyet ayrı bir durum tabi ama psikoljim çökerdi ağlardım hep.

mecburiyet olmasa bu kadr uzuolmem gibi mesela suanda hic bisey hissetmiuyorum
ama yarin nasil olacak bilmiyorum tabi

CaNIM seni çok iyi anlıyorum.....Benim kızım da 2,5 yaşında biz onun odasını ayırmayı düşünüyoruz artık ama ben ondan ayrı odada aSLA yatamam diye düşünüyorum.....Bebekken yatak odamıza yatırıp eşimle tv izlerdik geç saatlere kadar ama o yatak odasında tek başına yatıyor diye ağlamıştım kaç kez.......Geçtiğimiz günlerde ben görmeden düşmüş ve o zaman yine ağladım saatlerce......:14:
Geçen kv dem hadi BUSE bizde kalsın bi kaç gün dedi de YÜreĞİm AĞZIma geldi...............:30::30:.....Kızımdan asLA Ayrı kalamam diye düşünüyorum............KenDİ Annem çook iyi bakar kızıma GÖzü gibi bakar adeta ama onunla bile her yere gönderemiyorum................
............Ama şu an senin durumun farklı , çalıştığın için mecbursun annenle göndermeye....Bu durumda ise yapacak başka bir şey olmadığı için gönder tabi ama bu kadar takma kafana.......
.İlerde Hepimizin çocukları büyüyüp AYrılCak YUvaMIZdan.........:5::5:......maalesef...

bebekle uyumak cok guzel ama dimi buyumus gerci sneinkide ama genede cok guzel oluyor fakat kipir kipir onuda uyandir,a ihtimalimiz oluyor onunda bizi ayni zamanda
ben bebegim ilk 2 ayindan sonra ara ara ayri ara ara ayni yatakta veya ayni odada kaldigimiz oldu hepsine alistirdim
haftada bir gece kalkip bizim yanimiza geliyor sabah fark ediyoruz tabi
ama bunun icin aglama bence alisirsin ayni yataktami yatiyrisunuz

bebekle uyumak cok guzel ama dimi buyumus gerci sneinkide ama genede cok guzel oluyor fakat kipir kipir onuda uyandir,a ihtimalimiz oluyor onunda bizi ayni zamanda
ben bebegim ilk 2 ayindan sonra ara ara ayri ara ara ayni yatakta veya ayni odada kaldigimiz oldu hepsine alistirdim
haftada bir gece kalkip bizim yanimiza geliyor sabah fark ediyoruz tabi
ama bunun icin aglama bence alisirsin ayni yataktami yatiyrisunuz
[/QU

AyNI odada yani yatak odasında yatıyoruz beraber....Ama kızım bEşiğiNde yatıyor....Artık beşiğini ayrı odaya koyalım ona bir çocuk odası yapalım diyoruz ama ben gece onun başka odada yattığını düşünemiyorum......ASlında alışması lazım tabi yaşı büyümeye başladı çünkü.....
Şu an ben de çalışmıyorum her anımı onunla geçirmek çok mutlu ediyor beni........Ama seneye çalışırsam bensiz nasıl yaparki diye düşünüyorum...
Dün annemlere bırakmıştım , kız kardeşim çok sever kızım ne istiyorsa yapmış ama benim kızım yine de başlamış ağlamaya AnnEme gidicem diye....
O da bensiz DURAMıyor........:1:

5 Yaşında bir kızım var, daha bir gece kızımdan ayrı kalmadım (Allah zor durumda bırakmasın), onsuz olamam heralde, akşama kadar işteyken bile özlüyorum.

Ama kızıma çok düşkün olan babası 19 aydır kızımdan ayrı, demem o ki iş başa düşünce yapacak bişey olmuyor maalesef.

Sabır diliyorum sana.

zor.ben kendimi temizliğe verip gece gündüz temizlik yapardım heralde.

annen çok iyi bakacaktır ona merak etme,
hem çocuk içinde bir değişiklik olur canım.
sende kendine oyalanacak birşeyler bul,sürekli düşünürsen üzülürsün.

yaa bende öyleyim maalesef :( geceleri hiç bir yerde bırakmadım. Sanırım gündüz yanında olamadığımız için bu kadar hassasız.
onun için bir eğlence olacak emin ellerde birde, üzülme arkadaşım, gözün zaten arkada olmayacak.
Bizsiz uyumayı da öğrenmeliler aslında, Allah korusun ama hastalık var ölüm var.

Back
X