- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
3 yasinda oglum var yarin sabah erkenden annemle 1.5 saatlik bi mesafede olan teyzeme gidecekler umreden donuyor teyzek ve pazar gunune kadar kalacaklar bizimde cuma cumartesi yakim ark dugunu oldugu icin gidemeyecegiz pazsrda abimin cocugunun dogum gunu var yardimci olucam pazar aksam annemlerde gelicek
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
Oyuncak koydum para koydum
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden
Benmi abartiyorum yoksa ne bilmiyorum
Gunduz tamamda geceleri nasil gecer
Anneme soyluyorum sacmalama diye kiziyor :i
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
Oyuncak koydum para koydum
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden
Benmi abartiyorum yoksa ne bilmiyorum
Gunduz tamamda geceleri nasil gecer
Anneme soyluyorum sacmalama diye kiziyor :i