• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglummm

Guldum bayagi tsk ederim:) benim sucum hep aglamasin diye ugrastim hastalik suphesi vardida kiyamadim hic. Sonrada boyle oldu. Yakinda esimle ben sinir hastasi olucaz

Canım bırak ağlasın korkma bu kadar.
Evvelsi gün yol kenarına araba çekmişler karı koca sanırım ,çarşafla çocuk sallıyorlardı ,gülsem mi üzülsem mi bilemedim .

Canım bırak ağlasın korkma bu kadar.
Evvelsi gün yol kenarına araba çekmişler karı koca sanırım ,çarşafla çocuk sallıyorlardı ,gülsem mi üzülsem mi bilemedim .
Bizim eski halimiz carsafti ondan kurtulduk sukur kararliyin halledicem insallah boyle gitmez bu :KK52:

Tracy hoog kitabı bu iş için biçilmiş kaftan .
Uğraşırım okurum bebeğimle verilen taktileri uygularım sonra da meyvesini yerim diyorsan şiddetle tavsiyem bu kitaptır.

Ben oğlum yedi aylıkken okumaya başlamıştım ve yöntemleri uyguladıkça hayatımız bildiğin düzene girdi sonrasın da ihtiyaç duymadım ancak devam etsem eminim daha da faydasını görürdüm

Aynen saydiklarinizin hepsi var.. oglum strese mi girmis? Insallah kitapta stresten nasil kurtarabilecegimde yaziyodur.. yardimlarinizi bekliyorum..
valla kelin merhemi olsa ilk kendi kafama surerdim..
uzmanlar yaptigimiz hatalari siraliyorlar da uykusuzluga yorgunluga ev islerine nasil dayanacagimiz yazmiyorlar.
benim bildigim bebeklere kizgin agresif davranirsak hem strese giriyorlarmis ve 2 yas sendromuna yakalanma olasiliklari yukseliyormus velasilkelam her daim guler yuzlu anlayisli ve sicak olmamiz gerekiyor
guler yuzlu hizmet :)

Bizim eski halimiz carsafti ondan kurtulduk sukur kararliyin halledicem insallah boyle gitmez bu :KK52:
arkadaşım buraya yazmakla bitmez tracy hogg kitabını al oku.
diğer yorumların aksine ağlatarak uyutmayı asla önermiyorum. zaten stresli imişsiniz çocukla iyice aranız açılır.

Back
X