Oğlumu bana karşı doldurdular ve şimdi ayrılmakla ayrılmamak arasında kaldım.

SacmaBayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
3
1
1
33
Merhaba kızlar. Ben size kısaca durumumu anlatayım. 6 senelik evliyim. Biri 5 biri 1buçuk yaşında 2 oğlum var. Eşimden şiddet nedeniyle ayrılmıştık. Öfke kontrolü yok. Ama bizim ki çok rezil bir ayrılıktı. Annesi küfretti, vurdu, yüzüme bile tükürdü. Keşke o tükürüğü hakedecek birşey yapsaydım. Neyse eşim hep anneisnin lafına gider, hep haklı görür. Büyük oğlumu bana kariı doldurdular. Çocuk bana grlince yarım saate babanneme gideceğim diye tuttururdu. Sırf oğlumhn hatırına mahkemeye 2 gün kalası eve dönmek zorunda kaldım ama şuan çok pişmanım. Eşimi artık sevemiyorum. Herşeyi gözüme batar oldu. Ama boşanırsam büyük oğlum asla bana gelmez. Bırakırsam da bana düşman büyür. Peki sizce çocuk için hayatımı mahvetmeli miyim? Ayrıca babam da büyük oğlumu kabul etmiyor çok mızmız olduğu için. Sürekli kardeşine de zarar veriyor.

Çocuğun büyüdüğünde haklıyı haksızı ayırabilecek ve seni anlayacak.. sen de boşanarak mutlu olmadığın hayattan kurtulmuş olacaksın.
Boşanmazsan bu hayatı yaşamak zorunda kalacaksın ve çocuğun yine sana hak verecek ve Keşke boşansaydın Anne diyecek. Ama ozaman çok geç olacak..

Peki ya beni neden bıraktın diye hesap sorarsa. Üztelik ayrıldığımızda çok kötü olmuştu. Elleri kir pialik içindeydi. Babannesi hiç ilgilenmemişti. Zatıflamıştı.

Peki ya beni neden bıraktın diye hesap sorarsa. Üztelik ayrıldığımızda çok kötü olmuştu. Elleri kir pialik içindeydi. Babannesi hiç ilgilenmemişti. Zatıflamıştı.
Yavrum alsana çocuğunu zaten burakırsan hata edersin. Dişini öyle bi göster ki biz saçmabayana bulaşmayalım desinler.
Çekmeye mecbur değilsin bunları
Koca dede torunuyla anlaşamıyo bi de ne işi var bunların yanında.

Benim bir de 1buçuk yaşında oğlum var. Ve babam ile yanında kalıyorum. Babam sadece 1 çocukla gelebilirsin diyor. Zaten bütün mesele de bu. Ya oğlundan vazgeç ya da onun için herşeye katlan diyorlar. Bizin aile eski kafalıdır. Bu yüzden araftayım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…