- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Kızlar okadar kızgın ve uzgunumki. Gecenki konumu bilen bilir kaynana teyzmleri cagrdgımda benı neden cagrmysn dıye tel. Acmıstı. Bunun uzerınden 2 hafta gectı ve ben bunlarla konusmak istemedim ıcımden gelmedi sdce 1 kere gttım evlerinde. Simdi bu kadın gelmıs bana dıo kp demıs neden gelmiyor madem oglumu tek ıstıyo yok oyle barsmıyosa anası gıle arayıp bıtırcez bu ısı diye konusuyo bos muhabbet ben delirdim sinirlenince iki kelime bir araya getremyıp aglrım hep. Bende dedim madem oyle coxkta yok kaybetcek bıseyım yok keyfiniz bilir haa ama oglun senin lafınla hareket etmez ederse ben zaten istemem. Oda buna karsılık demek sen ıatemıyon bızıde ettıgun laflara bak falan neyse sizce ben esıme aksam annen böyle dıo bende senı ıstemıyorummu demeliyim zaten o bunu dydktan sonra delrcek anasına karsıda. Zaten cocgum olmuyo bırak istemiyorum seni desem cnku 2 gun once cock konusunda esmle tartıştık ben cok sinirliyim sacma yazmısta olabilirim. Bana onerıde bulunun lutfen yoksa ısın ıcımden cıkamayacagım. Annemi arasam once ınceldıgı yerden kopsamı.