• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu çok özledim :((

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
ben oqlumu cok ozledım 5 yasında ve suan babasında sadece aydan aya qorebılıyorumm cok ozluyorum cokkk hele aksam olunca ınceden ınceye dusuyo sızı taaa yureqımın ıcıne Allahım yardım ett bana cok ozluyorum oqlum senı cokkk :((

Neden oğlunuzla ayrısınız? Sanırım eşinizden ayrısınız, onu anlayabildim ama, neden ayda bir görüyorsunuz. Velayeti babada olsa bile her hafta görme hakkınız olmalı?

canım daha açık yazsan...ayrıca daha küçükmüş velayeti sana vermeleri gerekti yanlış bilmiyorsam?arkadaşın dediği doğru kanun var hukuk var sende haftada gör ozaman ya:(evlat acısı zordur rabbim yardımcın olsun....evli misin canım yeni eşin filan istememezlik yapmıyordur dimi?ay ya açık yazmayınca bende tahmin yürüttüm kusura bakma artık....

Canım velayeti babada sanırım oğlunun. Alacak imkanın yoksa hiç olmazsa her hafta görme sansin yok mu? Aydan aya görüşmek çok uzun zaman :50:

evet babasında velayetı ben ıst oturuyorum oqluma kayınvalıdem bakıyo ızmıtte aydan aya qelebılıyorlar cesıtlı sebebler ıkıncı esım ısdememezlık yapmıyo Allahdan benden cok sevıyo ıkıncı kez dava acıcam oqlumun velayetının bana verılmesı hakkında yası kucuk ve erkek cocuqu ıns bana verırler ben babası kadar qaddar olmam ısdedıqı zaman qorebılır ve kalabılır hafdasonları bızım ınsanlarımız kadar qaddar vıcdansız qerıkafalı dusunceye sahıp bır toplum yokdur sımdı zaten uvey annede qeldı oqluma ıyıce tedırqınlesdım kafama takmaya basladım cocuk benı unutacak dıye korkuyorum :( aydan aya qörunce yasıda kucuk Allah yardımcım olsun :((

Oğlun seni unutur mu hiç ,emin ol senin yerin hep ayrı olacak onun kalbinde..Herhalde eşiniz bekar diye önceden ona verilmişti velayet,İnşallah dava olumlu sonuçlanır kavuşursun evladına,çünkü açıkçası anneden çok kimse düşünemez çocuğunu gibi geliyor bana (baba bile olsa) eğer başka türlü bir sorun yoksa ortada tabi..

:(( heralde bır ananın doqurduquna baska ana acımazmıs bu böledır ılk aldıqım zamanlar oqlumu bana karsı soquk qıbı sonra sonra acılıyo falan bende unutcak dıye korkuyorum anası olmayanın babası olmazmıs :(( hep analar cekıyo derdı cıleyı offf

:(( heralde bır ananın doqurduquna baska ana acımazmıs bu böledır ılk aldıqım zamanlar oqlumu bana karsı soquk qıbı sonra sonra acılıyo falan bende unutcak dıye korkuyorum anası olmayanın babası olmazmıs :(( hep analar cekıyo derdı cıleyı offf

O şimdi 5 yaşında kendince kafasında bir şeyler olması şimdi,çekingenlik göstermesi doğal..Ama zannetme ki unutur.Siz ilgili davranmaya devam edin kendinizi çekmeyin yeter.İleride daha aklı başında düşünmeye başlayınca annem der durur uzak şehirde bile olsa.Üzülme tatlım ya :( Kötü davrandığı henüz belli bile değil kurmana kafanda kendi kendine üzülüyorsun bak durduk yere:50:

onlar aydan aya gelebiliyolarsa siz gitseniz izmite? çok uzak değilsiniz sonuçta.. ben komşumuzun bebeğini 1 hafta görmesem özlerdim, kaldı ki sizin öz çocuğunuz.. Allah yardımcınız olsun..

bu kadar yakında yaşayan çocuğunuzu niye ayda bir görüyorsunuz anlamadım hiç:50:

Son düzenleme:
kaynanam ve kayınvalıdemle qorusmuyorum kavqalıyım olaylar cok farklı arkadaslar buqun pazar qorcekdım sözde oqlumu ama qöremedım dava acıcam su doqumumu yapım 2 ayım kaldı Allahın ıznıyle alıcam oqlusumu :(

ah canım ya cok uzuldum emınım cok zordur .ancak benım bıldıgım cok kucuk olan cocukların velayeti genel de anne kalır .

siz mı babasına verılmesını ıstedınız ,ekonomık sorunlardan yoksa yenı esınız mı ıstemedı ?

kaynanam ve kayınvalıdemle qorusmuyorum kavqalıyım olaylar cok farklı arkadaslar buqun pazar qorcekdım sözde oqlumu ama qöremedım dava acıcam su doqumumu yapım 2 ayım kaldı Allahın ıznıyle alıcam oqlusumu :(

Göstermiyorlar mı oraya gidince anlamadım. Ayrıca baştan niye kabul ettin orda kalmasını?

Kusura bakmayın size karşı yumuşak olamıyacağım.

Boşanma sırasında hiçbir hakim kolay kolay bu kadar küçük bir çocuğu( ki muhtemelen siz boşanırken 2 yaşında falandır) babaya vermez.

Eğer anne istemezse veya bakacak durumu yoksa (bu durumda bile koca nafaka öder ve çocuk annede kalır.) ancak o zaman babaya verilir çocuk.

Nasıl ayrı kalmayı göze aldınız o küçücük yavrudan?

Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bir çocuğumu yanıma almazken ikinciyi asla yapamazdım.

Maddi durumunuz olsun ,olmasın yeniden evlenirken tek şartınız yavrunuzu yanınıza almak olmalıydı bana göre.

1 aydır görmüyormuşsunuz,2 saatlik mesafede oğlunuz,her hafta sonu gidip görün bari,

neden getirmelerini bekliyorsunuz?

biraz daha açık anlatsaydın keşke.

velayeti alamaman çok enteresan

sen mi istemedin ne oldu ?

kızlar buqunnn oqlusumu aldım qörmek ıcın cokkk mutluyumm Allah kımseye evlat özlemı acısı vermesın cok zor bısey yaaa... banyosunu yapdırdım karnını doyurdum uyuttum sarılıp yattık beraber anne ben senı ruyamda qördum dedı anlat dedım anlatmaya basladı benı bır aqlama tuttu 5 yasındakı cocuk herseyı anlıyo ve bılıyo cocuk dıye gecmeyelım onlar herseyın farkındalar :(( olan cocuklara oluyo onlar arada kalıyo buyuklere hıcbırsey olmuyo eqer evlılıqınız ıyı qıtmıyosa ne olur cocuk yapmayın onlar masum melek buyuklerın hatasını yavrular cekmesın :((

neden cocugunuzun velayeti babaya verildi size verilmedi ????

Son düzenleme:
aılem cok baskı yapdı babasına vermem ıcın ve bırcok nedenden dolayı maddı konuda baba tarafında daha ıı buyur dıye verdım ama ınsan hıc ayrılmayacakmıs qıbı oluyo velayetını verırken sonradan sonraya koymaya baslıyo ne yazıkkı ama yenı bır dava acıcam qerı almak ıcın suan maddı durumum ıyı bakıcak qucum var ıns devlette benden yana olur ve verır cocuqumu :((

Back
X