Kızlar öncelikle merhaba.yaklaşık 1,5 aydır annemlerdeyim açıkçası kafamı dinledim eşimden uzak durmak bana acayip iyi geldi.eve pazar günü döndük anneme gidicem diye tutturdu.bende ev temizlenecek olmaz dedim gidesimde yoktu hani kadının yaptıkları aklıma geldikçe şişiyorum resmen.Şimdi tutturmuş oğlanla ben gidicem diye hayırr dedimse de dinletemiyorum.oğlum 4 yaşında babannesini torununda nasıl mahrum edermişim.İçim yanıyor resmen önceki konularımı okuyan bilir eşimin düzelmesini bekledim ama döner dönmez gene çocuk gidecek gitmeyecek diye tartışıyoruz umudumu kaybettim artık.sağlıklı karar veremiyorum çok küçük evladım anasıysan sende gelirsin diye baskı yapıyor .ne tavsiye edersiniz yarın yola çıkacak mışşşşşş...çocuğumla
önceki konularınızı bilmiyorum ama oğlunuzu aile ilişkilerinize karıştırmanız çok yanlış,nasıl sizin anneniz görebiliyorsa ,eşinizin anneside görecek bunda anormal bir durum yok,bu konuda eşinizle aranızı boşuna bozuyorsunuz,sevgiler.
Babaannesinin de torununu gormeye en az sizin anneniz kadar hakki var.
Cocuk oraya gitmeli, siz de ister sabreder gidersiniz, ister sadece cocugunuzu gonderirsiniz. Neticede adam da cocugun babasi, sizin kadar goz kulak olabilir cocuguna, birsey olmaz yani.
Bir de siz sanirim cocugunuzla annenize gidip, cocugu 1.5 ay babasindan uzak mi tuttunuz? Orasini anlayamadim. Biraz bencillik ediyorsunuz gibime geliyor. Empati kurmayi deneyin.