oğlumu göstermelimiyim ? ama nerde..

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar hatırlarsınız eşimden ayrı yaşıyorum 1 aydır ,konumda bahsetmiştim..olay şu ki eşim geöen salı msj attı..Çarşamba günü oğlumu görmeye gelecem diye..haklı olarak eve almak istemiyorum onu,hem bi sürü hakaret et,sevglinle msjlaş gözümün önünde mosmor boyunlarla gel bi de evime alıp çay kahve mi yapıyım..aradıgında evde deiliz pastaneye geç otur geliriz diyecem..Dün face de acayip acayip yazılar yazmış üstü kapalı tehdit içerikli..bana değil kendi duvarında..korkmadık da değil yani..ama napacaz bilemedik..bebeğimi göstermesem tehditleri öne sürerek bu kez iyice kinlenecek oğlumu göremedim diye..Akıl verin kızlar..napmalıyız..

Evde sizin dışınızda birileri varsa eğer oğlunu görmeye geldiğinde siz farklı bir odada oturabilirsiniz. Ya da olmadığı dediğiniz gibi pastanede görüşmesini sağlayabilirsiniz. Ama çocuğu göstermeli miyim sorusuna ben tabii ki göstermelisiniz diyorum. Çünkü ne kadar kötü olursa olsun sonuçta babası görmek en doğal hakkı.

Ne olursa olsun oğlunu görmeli bence de
Tehdit etmese de göstermelisiniz yani, o onunda çocuğu ve çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı olacaktır..
Evde ya da kafe de çok ta önemli değil..

arkadaşlar hatırlarsınız eşimden ayrı yaşıyorum 1 aydır ,konumda bahsetmiştim..olay şu ki eşim geöen salı msj attı..Çarşamba günü oğlumu görmeye gelecem diye..haklı olarak eve almak istemiyorum onu,hem bi sürü hakaret et,sevglinle msjlaş gözümün önünde mosmor boyunlarla gel bi de evime alıp çay kahve mi yapıyım..aradıgında evde deiliz pastaneye geç otur geliriz diyecem..Dün face de acayip acayip yazılar yazmış üstü kapalı tehdit içerikli..bana değil kendi duvarında..korkmadık da değil yani..ama napacaz bilemedik..bebeğimi göstermesem tehditleri öne sürerek bu kez iyice kinlenecek oğlumu göremedim diye..Akıl verin kızlar..napmalıyız..

her ne kadar boşanmıs olsanda o cocuk onunda cocugu sonuna kadar görme hakkı var tabıkı ev dısında baska bir yerde görüştürebilirsin

görmesi konusunda aslında bir sorunum yok asıl korktuğum ettiği tehdittler..kaçırcam falan da diyordu..korktuğum ya kaçırırsa yada tv de görüyoruz Allah korusun çeşit çeşit olaylar..

[ı]arkadaşlar hatırlarsınız eşimden ayrı yaşıyorum 1 aydır ,konumda bahsetmiştim..olay şu ki eşim geöen salı msj attı..çarşamba günü oğlumu görmeye gelecem diye..haklı olarak eve almak istemiyorum onu,hem bi sürü hakaret et,sevglinle msjlaş gözümün önünde mosmor boyunlarla gel bi de evime alıp çay kahve mi yapıyım..aradıgında evde deiliz pastaneye geç otur geliriz diyecem..dün face de acayip acayip yazılar yazmış üstü kapalı tehdit içerikli..bana değil kendi duvarında..korkmadık da değil yani..ama napacaz bilemedik..bebeğimi göstermesem tehditleri öne sürerek bu kez iyice kinlenecek oğlumu göremedim diye..akıl verin kızlar..napmalıyız..[/ı]

arkadasom bence bırak görsun cocugunu. Ne zamana kadar ayıracaksın bosuna kınlendırme. Sende sakın ve mantıklı dusun sen görusmezsen görusme ama cocugu engelleme. ıyıce kendını bısey sanar. Relaks ol .

size çok kötü bir eş olabilir ama kötü bir baba olmayabilir..
babası sonuçta görmesi gerekli diye düşünüyorum..
evde yalnızken almayın onu..anneniz falan vardsa o zaman gelsin..siz mutfakta falan durun karşılaşmanıza gerek yok..
pastanede buluşmak çocuk içinde kötü olabilir.

size çok kötü bir eş olabilir ama kötü bir baba olmayabilir..
babası sonuçta görmesi gerekli diye düşünüyorum..
evde yalnızken almayın onu..anneniz falan vardsa o zaman gelsin..siz mutfakta falan durun karşılaşmanıza gerek yok..
pastanede buluşmak çocuk içinde kötü olabilir.

evde yalnız olamayacz ama asıl sorun evin erkekleri işte olacak o saatlerde..anneme de çok kızgın yani gecen geldiğinde evde kavga gürültü çıkmıştı..yalnızken eve almaya cesaret edemeyiz..
oğlım daha 4 aylık pastanede buluşmaktan bişey anlamaz eğer kötü olur dediğiniz psikolojisi içinse..

evde görmesini istemiyosan ya pastahane olacak yada kalabalık bir yerleri tercih edeceksin ki henüz 4 aylık küçük bir bebek çok etkilenecegini sanmıyorum ben..

Siz henuz bosanma davasini acmadinizmi? Avukatiniz varmi? Boyle kafasina gore arayip yarin cocugu gorcem deme hakki yok. Iki ayagini bir pabuca sokmak bu. Haftasonu gelsin gorsun. Es dost tum erkekleride eve cagirin gozu korksun.
Boyle tehdit savuranlar kendilerinden daha guclusunu gorunce pisar. Benim kuzenimin eski esi hapishaneden ciktigi gun geldi tehditler alirim cocuklarimi size birakmam demeler. Bizim aile erkekleri agzinin payini verince ayakkabisini almadan kacti gitti. Bir dahada gelmeye cesaret edemedi. Siz sakin alttan almayin.

evde yalnız olamayacz ama asıl sorun evin erkekleri işte olacak o saatlerde..anneme de çok kızgın yani gecen geldiğinde evde kavga gürültü çıkmıştı..yalnızken eve almaya cesaret edemeyiz..
oğlım daha 4 aylık pastanede buluşmaktan bişey anlamaz eğer kötü olur dediğiniz psikolojisi içinse..

evet psikolojisi için demiştim...

buda yenidenoğdum adlı nickli arkadaşımızın mesajı..kendisi cezalı olduğu için sana ben iletiyorumm..

eger cocugu kacırmasından suphen varsa evde gormesı daha ıyı hem uzun sure kalmaz boylelıkle,konu baslıgını gorunce ıcım urperdı malesef ben savunamıyorum bosanmısta olsa babası dıye malum herkezın yasadıgı seylerden oturu olaylara bakıs acısı degısıyor ben cocugumu o adamla paylasmak ıstemem..Allah daglara taslara ınsallah hıcte gormek ıstemezAllah yardımcın olsun canım

göstermelisin ama eğer dengesiz bir davranışta bulunacağını düşünüyorsan yalnız olma,
eve çağır aileden erkeklerde olsun evde,yalnız olmadığını görsün.
eğer öyle bir imkanın yoksa dışarda cafede buluş,yinede yanında bir kişi olsun,
bir dengesizlik yaparsa cafelerde kamera var,en azından elinde görüntü olur.

Sen eşini tanırsın yapacaklarını ve yapamayacaklarını bilirsin. Sana fiziksel bir zarar verebilir mi? o kadar gözü kara ve cahil mi?
Eğer öyleyse hiç zaman kaybetme polis desteği iste..
Aklı selim bir insan sosyal paylaşım sitelerinden gönderme yapmaz….

göster böyle bir erkek 3. kez oğlunu görmeye gelmez zaten.hiç takma.hatta ne bileyim hasta gel doktora götüreyim de.bakalım gelecek mi? hatta sık sık ara bıktır :19:

Ben de ne olursa olsun babasıdır, görmek isere görmeli fikrindeyim ancak; adam kaçırmakla tehdit ediyormuş, açıkçası benim gözüm korkmadı değil. Felaket tellallığı yapmak istemem ama ben bir babanın çocuğunu kaçırmasına tanık oldum belki de ondan gözüm korktu.
Eşin bunu yapabilecek kapasitede biri mi? En iyi sen tanırsın. Eğer öyle bir durum yoksa görsün tabi.

eşim kafasına taktıgını sırf inadından bile yapabilen bi insandır..ben lohusayken sırf seni üzmek,sütünün kesilmesini istediğim için o piçi alıcam senden bile demiş bi insandır..sevdiğinden falan deil kaçırmaya çalışşsa da beni üzmek için yine yapar..gözü karadır bide..ani sinirleri vardır hani şu yapıp edip sonra pişman olan cinslerden..onun için eve gelmesini istemiyorum silah alır gelir bıçak alır gelir bilemem ki kapıyı kapatınca ne yapacagını..dışarda cesaret edemez diye düşünüyorm.bir de yalnız olmam zaten..babamın işyerinin yakınında bi yer seçecem eğer dışarıda buluşursak..büyük ihtimal kv. de falan da gelecek.kendimi naısl tutacam bilmiyorm.Babasıdır dokunacak,öpecek ama o kadının bebeğimie dokunacagını bile düşünmek tüylerimi diken diken ediyor..

tabiki çocuğunu görmeli...
eve almak istemiyosun madem düşündüğün gibi dışarıda görüşmek daha uygun olur...

eşim kafasına taktıgını sırf inadından bile yapabilen bi insandır..ben lohusayken sırf seni üzmek,sütünün kesilmesini istediğim için o piçi alıcam senden bile demiş bi insandır..sevdiğinden falan deil kaçırmaya çalışşsa da beni üzmek için yine yapar..gözü karadır bide..ani sinirleri vardır hani şu yapıp edip sonra pişman olan cinslerden..onun için eve gelmesini istemiyorum silah alır gelir bıçak alır gelir bilemem ki kapıyı kapatınca ne yapacagını..dışarda cesaret edemez diye düşünüyorm.bir de yalnız olmam zaten..babamın işyerinin yakınında bi yer seçecem eğer dışarıda buluşursak..büyük ihtimal kv. de falan da gelecek.kendimi naısl tutacam bilmiyorm.Babasıdır dokunacak,öpecek ama o kadının bebeğimie dokunacagını bile düşünmek tüylerimi diken diken ediyor..

sabret.inada binerse kötü olur.tehlikeli biriymiş zaten.Allah yardımcın olsun

Allah yardımcınız olsun
göstermeniz menfaatinizedir.bebeğiniz daha çok küçük olduğundan mekan olarak bir şey anlamayacaktır. ama bence sakın eve almayın.
mümkünse size dışarda refakat edecek birisi bulunsun.soğukkanlı sinirlenmeyecek birisi.hatta dışarıda da biri de sizi kollasın bebeğinizin babasının haberi olmayacak şekilde.
Allah korusun neler duyuyoruz. siz de asla sinirlenmeyin. kavga etmeyin. konuşmayın bile ki ortam gerilip başka durumlara yol açmasın. böylesi erkekleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Son düzenleme:
Back
X