oğlumu göstermelimiyim ? ama nerde..

kapıdan ver çocuğunu gitsinler belli saat sonrada gelsinler.

eve almana gerek yok iyice tepene çıkıyorlar kendi babamdan biliyorum

oğlumu ellerine veremem..normal biri olsa dediğiniz gayet doğal bişey ki bunu uygulayabilen birçok boşanmış aile var eminim..ama benim eşime güvenim yok o konuda..hele ki kaçıracam diye tehdit ederken bebeğimi verip şu saat sonra getir diye bişey söz konusu olamaz malesef..

oğlunu göster ama tehditten dava aç, savcılığa suç duyurusunda bulun. oğlumun ya da benim başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu eski eşimdir diye dilekçe verin.

eşim kafasına taktıgını sırf inadından bile yapabilen bi insandır..ben lohusayken sırf seni üzmek,sütünün kesilmesini istediğim için o piçi alıcam senden bile demiş bi insandır..sevdiğinden falan deil kaçırmaya çalışşsa da beni üzmek için yine yapar..gözü karadır bide..ani sinirleri vardır hani şu yapıp edip sonra pişman olan cinslerden..onun için eve gelmesini istemiyorum silah alır gelir bıçak alır gelir bilemem ki kapıyı kapatınca ne yapacagını..dışarda cesaret edemez diye düşünüyorm.bir de yalnız olmam zaten..babamın işyerinin yakınında bi yer seçecem eğer dışarıda buluşursak..büyük ihtimal kv. de falan da gelecek.kendimi naısl tutacam bilmiyorm.Babasıdır dokunacak,öpecek ama o kadının bebeğimie dokunacagını bile düşünmek tüylerimi diken diken ediyor..

Bu adami niye sikayet etmiyosun? Cocugunu gormesi hakkidir falan diyen arkadaslara katilmiyorum. Adam psikopat resmen. Bence gosterme mahkeme karari ciksin hakimin karar verdigi gunlerde gorursun de.

eşim kafasına taktıgını sırf inadından bile yapabilen bi insandır..ben lohusayken sırf seni üzmek,sütünün kesilmesini istediğim için o piçi alıcam senden bile demiş bi insandır..sevdiğinden falan deil kaçırmaya çalışşsa da beni üzmek için yine yapar..gözü karadır bide..ani sinirleri vardır hani şu yapıp edip sonra pişman olan cinslerden..onun için eve gelmesini istemiyorum silah alır gelir bıçak alır gelir bilemem ki kapıyı kapatınca ne yapacagını..dışarda cesaret edemez diye düşünüyorm.bir de yalnız olmam zaten..babamın işyerinin yakınında bi yer seçecem eğer dışarıda buluşursak..büyük ihtimal kv. de falan da gelecek.kendimi naısl tutacam bilmiyorm.Babasıdır dokunacak,öpecek ama o kadının bebeğimie dokunacagını bile düşünmek tüylerimi diken diken ediyor..
Adam kendi çocuğuna nasıl p.ç der yaa.ayrıca o bebek te ilerde babasının kendine öyle dediğini duysa görüşmek ister mi babasıyla??kayınvalıden kadar o adamında o bebeği kucağına alıp sevecek olması çok kötü:50::50:

Aramızdaki problemleri çocuğunuza yansıtmayın lütfen.babasının çoğunu görmeye hakkı olduğu kadar çocuğunuzun da babasını görmeye hakkı ve ihtiyacı var.

kaçırcam diyorsa gösterme bence yanı gösterde dışarı bırakma ama eve gelsede yalnız olunca her türlü götürür çocuğu...

yanında biri olmalı mutlaka yok mu kı kimse yanında olabilecek erkek? baban kardeşin?

ısıracak kopek dısını gostermez dıye bır atasozu var
benım x esımde aynı. Bosandım ama hala kurtulamadım.
Sureklı mesaj atar tehdıtler blofler. Benım x ın 2 lafından bırı savcılıga gıdecegım
benım kızım 13 yasında hıc bır sekılde arayıp sormaz bır ıhtıyacı var mı dıye.
Bu gun yıne msj. Cekmıs neden 8 gun okula gıtmedı dıye. Cok ılgılı bır babaya guya
cocugum ac mı tok mu demez ustune gıyecek montu varmı dıye sormaz okulunu sorunca ılgılı baba olur aklınca
sana tavsıyem varsa abın erkek kardesın yada babanla gıt boyle hasta ruhlu ınsanlardan hersey beklenır
ama sakın ola tehdıtlerıne boyun eyme ulkede kanun nızam var.

çarşamba günü babamda erkek kardeşimde çalışıyorlar onun için evde olamayacaklar.bizde annemle ikimiz oğlumu babamın işyerinin yakınındaki pastaneye götürecem..babam oraya gelecek..kardeşiminde çok yakın 1-2 arkadaşına haber ettik onlarda gelicekler inş.

Canım dikkat et kendine ya.. Cidden çok üzüldüm konuna. Böyle hasta ruhlu insanlardan boşanınca da kurtulamıyor insan. Bir de tehdit ettiğine dair ispatlayacağın bir şey varsa savcılığa başvur Allah korusun haberlerde neler neler görüyoruz.

eski eşe olan öfkenizi çocuğu kullanarak kusmayın!!!!!
ancak yalnız da görüşmeyin yanınızda birileri de olsun

Back
X