- 16 Mart 2016
- 8
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi Ecrinomrum
Dogum yapali bu gun 33 gun oldu oglumu kaybedeli 13 gun oldu 20 gunlukken kaybettim yavrumu gece uyuduk sabah uyanmadi dunyam yikildi ne cok hayallerim vardi ne cok hayal kurmusum kendi kendime yarini bilmeden dusunmeden,o kadar zormus ki evlat acisi daha aci birsey yokmus hersey yalanmis,bensiz duramazdi kucagimdan indimi aglardi geceleri bensiz nasil duruyo acaba ,usuyor mu,karni aciktimi hic aklimdan cikmadan bunlari dusunuyorum bi an geliyor delirecekmisim gibi hissediyorum.kokusunu bakisini aglamasini o kadar cok ozledim ki anlatilmaz bu,icimde yangin sonmuyor gun gectikce dahada alevleniyormus gibi sanki ne yapacagimi bilmiyorum kendimi tutuyorum ama olmuyo patliyorum bi yerden sonra.dun cicekler diktim ustune konustum saatlerce arkamda birakmak beni olduruyo acaba anne gitmesen diyomudur bana biraz daha kal dedimi ki bilmiyorum canim cok yaniyo ipek tenini mavis gozlerini bana yanimda kal der gibi baksn gozlerini ozledim nasil dayanacagimi bilmiyorum artik..rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi cok cok zormus dayanmasi gucc gecmiyor gecmeyecek sanki..