sanırım herkes kreşe verme dusuncemı yanlış anlamış o benm çcugum nıe sıkılıyım ki böle şeymı olur? benm çocugumun uyku problemı yok kendı uyur,yeme problemı yok her yedirdiğimi yer...ben nıe oğlumdan sıkılıyım???hem sizde 2 yaşında vermişsiniz sıkıldıgınızdan mı verdınız ?hem sıkıldıgınızdan olsun sosyalleşsın dıe olsun sonuçta anne sağlıgınında ii olması gerekırkı çocugunun mutlulugu olsun ben ii olursam o daha ii olur bunu biliyorum ve ben çok kötü bi durumdada değilim sadece oğlumun .mutlu olması arkdş edınmesını ıstemem oda kreşteyken bırazda kendımle ılgılenebılmem ,bişeyler öğrenebılmem ben bunun çocugum ve benm acımdan ıı olucgını düşünüyorum.. oda bnde kışın eve kapanıoruz evet bu sene tuvaletını öğretemedık ama hala zamanımız var ve kreşe giderse arkdşlarından görür die söledım ...inanırmısınız yurumeye bı kaç çocuk ayakta görünce yürümeye başladı ve 22 aylıkken...ama çocugumu yarım gun kreşe vermek çocugu başımdan savmak dıe dusunuosanız ben bir anneyim hemde henuz 21 yaşında arkdşlarımın eğlendiği gezdiği zamanda prematüre doğan oğlumu 3 ayda yaşıtlarına ulaştırdım kılosuyla ,davranışlarıyla...ben çocugumun sadece sosyalleşmesını konuşmayı daha erken öğrenmesını istiorum...eşim bildiği gibi konuşuo o zaten benı hıç anlamazki kreş konusundada anlasın...erkekler işine gelenı anlar...son duruma gelınce eşim kesınlıkle hayır dıo doktorumuz yarım gun gıtse ıı olur dıo kayınpederım git yazdır ıstersen tam gun yazdır ben öderım dıo ama eşim bu konuda sert ...düşüncelerınız için saolun