Oglumu memnun edemiyorummm.. :((

--Beyzanur--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
117
224
103
29
Oğlumla alakali bikac konu daha açmıştım ama sizden yine akıl almak istiyorum.. 2 bucuk yasinda oglum var.. Cok memnuniyetsiz kimsenin kucagina gitmeyen surekli aglayan.. Gun icerisindede psikolojik savas veriyorum resmen.. Isimi birakip oyun oynatiyorum yok.. Bilgisayardan video aciyorum yok..gun icerisinde dizinizin dibinde aglayan bir cocuk düşünün heh benimki ondan iste.. Istedigi bisey olmayinca yer mekan farketmeksizin ciglik cigliga yikiyor ortaligi.. Sevgili annelerim siz bu donemi nasil atlattiniz? Nasil bi ilgi alani bulmam lazim ogluma? Hangi oyunlari oynatiyordunuz? Ne olur yardim edin cok çaresizim..

Kendi haline biraksan? Benimde o yaslarda oglum var o da mizmizlaniyor cok istedigi olmadiginda agliyo.. sallamiyorum o da susuyor..nazladigimda daha beter oluyor cunku bende takmiyorum :)

Kendi haline biraksan? Benimde o yaslarda oglum var o da mizmizlaniyor cok istedigi olmadiginda agliyo.. sallamiyorum o da susuyor..nazladigimda daha beter oluyor cunku bende takmiyorum :)
Kendi haline birakiyorum ama sonuc değişmiyor.. Cunku bisey bulup o anda konuyu unutmuyor.. Gercekten şaşırdım kaldim.. Babaanne-anane -dede kimseye elletmez kendini biri ellesin yikar ortaligi.. Nereye gidersem gideyim bi ohh diyemiyorum..

Taklidini yap bir kere , yuz ifadesine bakin cok şaşiriyorlar.. Devam edermi bilemem onu..

Adem güneş çocuk deyip geçmeyin
Bu kitabı herkese tavsiye ediyorum okursanız kendi yanlışlarınızı bulabilirsiniz, bu tür problemlerde genelde ebeveynlerin yanlış davranışları sebep oluyor çocuktan kaynaklanmaz yani

BeNim kizimda aybi bu sekilde kafayi yicek duruna geliyorum gun icinde kimseye gitmez hicbiseyini kimseyle paylasmaz istedigj olsun ister sadece olmadigi zaman ciglik atarak agliyo

BeNim kizimda aybi bu sekilde kafayi yicek duruna geliyorum gun icinde kimseye gitmez hicbiseyini kimseyle paylasmaz istedigj olsun ister sadece olmadigi zaman ciglik atarak agliyo

Ah kader ortagim ne yapicaz biz? Tukendim gercekten cok uzuluyorum o boyle davrandikca.. Doktora danisiyorum 2 yas sendromu normal diyor..gun gectikce atlatiriz diyorum ustune koyarak devam ediyoruz

Ah kader ortagim ne yapicaz biz? Tukendim gercekten cok uzuluyorum o boyle davrandikca.. Doktora danisiyorum 2 yas sendromu normal diyor..gun gectikce atlatiriz diyorum ustune koyarak devam ediyoruz
Ben butun umudumu kaybettim artik hic atlatabilecegimi dusunmuyorum benim kizim dogdu dogali boyle 3 aylik bebekti yine kimsede durmuyodu nefesi kesilene kadar agliyodu birisi kucagina aldiginda yani insan yaptigini cekermis ama ben kucukken anneme babama karsi boyke asi bi cocuk degildim kizima neyi yapma dedem gozumun icine bakarak yapiy gunde 100 kere uzerini degistiriyo artik yetisemiyorm tukendim

Aynen benim oglumsa oyle dogdugundan beri kendi kendine uyuyan sakin oyuncak oynayan bi cocuk degildi.. Kucağımda hoplaya hoplaya gezdiriyodum hep..Hersey normal 2 yas sendromu diyorlar.. 3ten sonra duzelir diyorlar ama nasil düzelecek hicb ilmiyorum.. Cok bunaltiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…