benimde bebeğim oğlum 3 gün sonra 5 aylık olacak en son ayın 13 de tarttım 7 kiloydu 5 aylık bebeğin en fazla olması gereken kilo 9 kilo en az ise 5 kilo olmalıymış yani bebişlerimişz ne çok kilolu nede çok zayıf bende başladım ek gıdalara sanki biraz daha iyi geliyor gibi bende hazır puding çorba felan günde bir çay kaşığı kadar pekmez felan veriyorum yoğurt yemesini çok istiyorum ama oğlum sevmiyor galiba bir türlü yemiyor meyve püreleri felan veriyorum takma kafana zaten biz taktıkça hiç alamıyor bebişlerimiz inşallah istediğimiz gibi olurlar
oğlum 5 gun snra 5 aylık oluyor ve 6900 grm kılosu 70 cm boyu..3200 grm 50 cm doğmuştu 4. ve 5.aylarda yaklasık 500er grm aldı..anne sutu alıyor ayrıca aptamıl mama veriyorum 2 hafta önce ek gıdayada basladık elma armut seftalı yediriyorum 2 gundur muz ve yoğurtada basladım.. ama kılo alımını cok etkılemıyor.. dr kılosu ıyı dıyordu hep ama bu kez az buldu bulmasınada ek hıcbısey vermedi..aklınızda bu ayda verebileceğim kılo alımınıda faydalı olacak baska seyler varmı
oğlum 5 gun snra 5 aylık oluyor ve 6900 grm kılosu 70 cm boyu..3200 grm 50 cm doğmuştu 4. ve 5.aylarda yaklasık 500er grm aldı..anne sutu alıyor ayrıca aptamıl mama veriyorum 2 hafta önce ek gıdayada basladık elma armut seftalı yediriyorum 2 gundur muz ve yoğurtada basladım.. ama kılo alımını cok etkılemıyor.. dr kılosu ıyı dıyordu hep ama bu kez az buldu bulmasınada ek hıcbısey vermedi..aklınızda bu ayda verebileceğim kılo alımınıda faydalı olacak baska seyler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?