- 22 Kasım 2010
- 11.229
- 19.958
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Oglum 17.5 aylik. Ayagina cay dokuldu ve 2.derece yanik olustu.kartal egitim ve arastirma hastanesi yanik merkezine goturduk ve ilk pansuman orda yapildi. Bugun 2.pansumanin yapilmasi gerek. Dr tekrar cagirdi ancak orasi pandemi hastanesi oldugu icin tekrar gitmek ve oglumu tekrar riske sokmak konusunda kararsizim. Acilde pansuman yapan dr a da uzaktan geliyoruz, 2.pansumani evimizin yakinindaki bir kurulusta yaptirsak dedim. Olabilir ama pazartesi baska yerde yaptirsaniz bile h.ici tekrar buraya gelin dedi. Kafami karistiran nokta su ki, beyaz macun gibi bir sey surdu oglumun ayagina, bunun ne oldugunu o anki telastan ve aglayan oglumu sakinlestirme telasibdan soramadim. Yakinimizdaki tip merkezine gotursem ne oldugunu bilirler mi? Tedaviyi baska yerde yaptirsak tedavi aksar mi? Ordaki yanik merkezinde en iyi tedaviyi yaparlar diye goturdum, ilk etapta eczacinin tavsiye ettigi kremleri surerek yanlis mudahale ettigimizi soyledi dr mesela.
Ote yandan coronanin kalbine iniyormusuz gibi hissediyorum. Hala marketten eve gelenleri dezenfekte eden, pandemi baskadigindan beri evden cok az cikan biriyim. Yanik merkezi baska binada ama hasta kaydini ortak acilden yapiyorlar. Cok uzattim ama siz olsaniz 2.pansumana oraya gider miydiniz?
Ote yandan coronanin kalbine iniyormusuz gibi hissediyorum. Hala marketten eve gelenleri dezenfekte eden, pandemi baskadigindan beri evden cok az cikan biriyim. Yanik merkezi baska binada ama hasta kaydini ortak acilden yapiyorlar. Cok uzattim ama siz olsaniz 2.pansumana oraya gider miydiniz?