Merhaba hanimlar oglum 2 yasinda.ve memeye cok duskun.21 aylikken bir kere sutten kesmeyi denedim.ama basarili olamadim.birden kesmeye calismistim.tuz surdum.ilk gun gunduz pek anliyamadi ama gece emerek uyudugu icin zor olmustu.4 -5 saat uyutamadim ve sonra ilk once gunduzleri emmesini bitirmeye karar verdim.sabah kalktiginda cocuk cok hircindi aksiydi.benim sozumden cikmayan beni bunaltmayan oglum okadar asi olduki sonra dayanamayip 2 yasina kadar emzireyim dedim.ve devam ettim.iki yasina geldi ve artik bi kardes yapmak istiyorum arayi fazla acmadan rahatliga alismadan.ama sutten kesmem gerekiyor.cunki sutten kesip dis tedavisi olmam lazim daha sonrada bebek istiorum.ama ne yazikki ogluma biraktiramiyorum.bisiler surmek cozum degil.cunki oglum emerek uyuyo.simdi soyle bi yontem deniyorum tek meme veriyorum bi gogsumdekini bitirip sutum cekildikten sonra digerine tuz surup sut olmayan gogsumu vermeyi planliyorum.cunki meme dediginde meme ee olmus dedigimde daha cok agliyo.ama sut gelmeyince belki bi sure sonra oglumun vazgececegine inaniyorum.dogrumu yapiyorum acaba.aglatmakta istemiyorum.cunki oglum konustugunda daha cok anlayisli.tek emme konusunda anlayisli degil.tek meme verdigim icinde biraz daha alisti.ama uyumasi problem.ayagimda sallamayida denedim olmadi yanina yatip uyutmayi denedim oda olmadi.tecrubeli anneler yardimlarinizi bekliorum simdiden tskurler.