Oğlumuda aldı gitti,moralim çok bozuk:(

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
kızlar önceki konularımdan tanıyanınız vardır.Çok sıkıntılı bir evliliğim var.Eşim annesigile 4 yaşındaki yavrumu da alıp gitti ben gitmedim.Haftaya iş başı yapıcam evi temizliyelim pazartesi gidelim dedim ama dinlemedi.Annesiyle problemler yaşadığımızdan bende açıkçası gitmek istemedim.Sabahtan beri ağlıyorum. eşim diyor ki annemi torunundan mahrum edemem diyor ama evladımı alıp giderken benden mahrum etmiş olmuyor.Annesi yarın geleceksin diye verdi ultimatomu benimkide gitti.9 gün sonra gelecem diyor.önce 5 gündü şimdi 9 oldu .dönüşte artık boşanmayı düşünüyorum.beni çok sevdiğini söylüyor ama benim hislerimn sıkıntılarımın hiç önemi yok.ben annemlerde kaldım ramazanda öğretmenim tatilim var geliyor yanıma para yok ddiye bizi evden çıkarmak istemiyor.kızkardeşine telefon alıyor hediye.sıkıştım kaldım düzelir bize yuvamıza sahip çıkar diye umut ediyorum ama hep hüsran hep hüsran.senin yüzünden ailemi görmeyecek miyim diyor bana.oğlum olmasa senin yanında durmam diyor,bi seviyom diyor.ne yapayım evde yalnızım oğlumu şimdiden çok özledim sesi kulaklarımdan gitmiyor...içim acıyor çok,sürekli ağlıyorum.Bi erkek anasına gidecem diye hayat arkadaşına böyle mi eder?

kızlar önceki konularımdan tanıyanınız vardır.Çok sıkıntılı bir evliliğim var.Eşim annesigile 4 yaşındaki yavrumu da alıp gitti ben gitmedim.Haftaya iş başı yapıcam evi temizliyelim pazartesi gidelim dedim ama dinlemedi.Annesiyle problemler yaşadığımızdan bende açıkçası gitmek istemedim.Sabahtan beri ağlıyorum. eşim diyor ki annemi torunundan mahrum edemem diyor ama evladımı alıp giderken benden mahrum etmiş olmuyor.Annesi yarın geleceksin diye verdi ultimatomu benimkide gitti.9 gün sonra gelecem diyor.önce 5 gündü şimdi 9 oldu .dönüşte artık boşanmayı düşünüyorum.beni çok sevdiğini söylüyor ama benim hislerimn sıkıntılarımın hiç önemi yok.ben annemlerde kaldım ramazanda öğretmenim tatilim var geliyor yanıma para yok ddiye bizi evden çıkarmak istemiyor.kızkardeşine telefon alıyor hediye.sıkıştım kaldım düzelir bize yuvamıza sahip çıkar diye umut ediyorum ama hep hüsran hep hüsran.senin yüzünden ailemi görmeyecek miyim diyor bana.oğlum olmasa senin yanında durmam diyor,bi seviyom diyor.ne yapayım evde yalnızım oğlumu şimdiden çok özledim sesi kulaklarımdan gitmiyor...içim acıyor çok,sürekli ağlıyorum.Bi erkek anasına gidecem diye hayat arkadaşına böyle mi eder?

Kaynananiz sizden ne kadar uzakta oturuyo ki dokuz gün kalacak. Ayrica torununa ve ogluna cok düşkün biriyse kendisu de gelebilir. Ama keske siz de gitseydiniz. Oglunuzun aklını abuk sabuk seylerle doldurmasinlar:45:

daha 4 yaşında bebecim, umarım öle bi şey yapmazlar.uzakta 8 saat uzakta.kocam oğlanı konu komşuya göstercekmiş!!!

Kaynananiz sizden ne kadar uzakta oturuyo ki dokuz gün kalacak. Ayrica torununa ve ogluna cok düşkün biriyse kendisu de gelebilir. Ama keske siz de gitseydiniz. Oglunuzun aklını abuk sabuk seylerle doldurmasinlar:45:

yerinde olsam bnde giderdim kötü bişey yapcaklar diye değil sonuçta torunları ne yapabilirler ama çocugum olmadan duramazdım keşke temizliği erteleseydin hem ailesiyle sorunların varsa eşinle aran iyiyse keşke eşin için gitseydin bn olsam oyle ya+pard+ım

Keske sizde gitseydiniz.

Gecmisi bilmiyor ama boyle durumlarda pozitif olup ortami duzeltmeye calismak iyi olabilir. Bosanmak kolay ama evladiniz :( Isterseniz biraz polyannacilik oynayin. Esinize guleryuzlu ve askla yapin annesinede saygi duymaya calisin yani tum adimlar sizden gelsn.

Tabi tekrar diyorum gecmis konularinizi bilmeden sadece icimden gelini soyluyorum. inanin yaparsaniz siz yaparsiniz yuvayi anca siz toplarsiniz.

Siz çocuğunuzu alıp annenize kalmaya gitmişsiniz ama.
Babaannenin hakkı yokmu torun sevmeye.
Yanlız göndermek istemeyebilirsiniz , o zaman sizde gitseydiniz eşinizle.

Ah o babanne ilk 3 yıl torun görmemiş,benim evimde oğluna sürekli boşan diye baskı yapmış bi kadın.benim oğluma 3 ay annanesi tatile kadar da erkek haliyle babam baktı.dolayısıyla ben yaşadıklarımdan sonra o kadıa dayanamıyorum.5 ay oldu yanımızdan evine gideli ben senede bi gidiyom.

derdi torun değil oğlumu kullanarak oğlunu dizinin dibinden ayırmak istemiyor.torun olaydı doğumumdan 3 gün sonra işim var deyip gitmezdi.

neden gitmiyosunuzki sizde? sevmeyebilrsnz ama idare edeblsnz 9 gün süre içinde hem eşinizi de eşi ve ailesi arasında bırakmamış olursunuz.tabi annesigille aranızdaki problem ne boyutta bilemiyorum ama ben yernzde olsam giderdm.

hem ben gitmem, hem de torununu görmesin olmaz arkadaşım.. 4 yaş bebek değil, kaldı ki yanındaki de babası yani el değil, gittiği yer de babaannesi.. eminim 40 gün boyunca anneannesinin baktığı kadar bakabilir 9 gün boyunca babaannesi de.. çocuk sizin ailenizle zaman geçiriyorken ağlamıyorsanız şimdi de kendi kendinize dert etmenizin bir anlamı yok bence :34:

Ben olsam hemen eşimi arar seni ve çocuğumu çok özledim der kimseyle görüşmesem bile numaradan her şeye katlanırdım ,ama oğlumu ve eşimi 5dk bile yalnız bırakmazdım,boşuna ağlamayın ,kendinizi üzmeyin siyasi davranın derim ,sevgiler.

Aranizdaki sorun ne bilmiyorum ama demekki ciddiki gitmiyorsunuz...keske esinizin hatrina gibi (!) ama cocugunuzu yanliz birakmamak icin buarada karsi tarafida sinir etmek icin gitseydiniz.... Yani ayak basmaya yeminli degilseniz halade gec kalmis olmazsiniz, cikin yola gidin süpriz yapin esinize (!), kocamla oglumun hasretine dayanamadim diye düsman catlatin... Esiniz böyle bilsin ondan (!) bunlari koyuyorum, inanin cok sevinicek ve size haksizlik ettidiye kendini yiyecek ve sizin suclamaktan vazgecicek, eger odun degilse tabii...sizde bikac gün disinizi sIKIn...mutlu gösterin kendinizi,takmayin yapilanlari söylenenleri, ufak ufak alttan cevap verin caktirmadan,yada hic karsilik vermeyin siritip gecin baska bi odaya...oynayin biraz iste...inanin karsiki taraf affalliycak,sasircak..onlar kendilerine gelene kadar sizde kadinliginizi kullanin, bikac gün sonra esinize gitmeden, evinizi esinizi (!) özlediginizi bahsedin...nirmalde iyi oynarsaniz tutar vallah...hem oglunuzdan ayri kalmazsiniz, hem esinizin gözüne girmi olursunuz, hemde bu iskence bikac gün sürer tek...;))... Sizin durumunuzd yani yazdiklariniza göre bosanmakta cözüm degilki... Ozamanda esinizin cocugu görme hakki olacak yine alip oraya gidecek yani degisen tek cocuk icin anne babanin ayrilmasi daha kötü bi piskiloji olacak...esinizi kendi tarafiniza cekmege bakin derim...ayda yilda bikeredw oyunculugunu ortaya serin, inanin onkar sinir oldukca aiz rahatliycaksiniz...allah kolaylik versin...biran önce kavusun evladiniza insallah...

derdi torun değil oğlumu kullanarak oğlunu dizinin dibinden ayırmak istemiyor.torun olaydı doğumumdan 3 gün sonra işim var deyip gitmezdi.

Kızacaksın belki ama bence 3 gün sonra gitmesi güzel.
Doğuma diye gelip aylarca kalan,lohusalığı zehir eden kayınvalideler var.

Ben senin yerinde olsam oğlumu yalnız göndermezdim.Ben de giderdim.
Bu şekilde ayrı gitmeye alıştırırsan,eşin oğlunu alıp alıp gider.

Tabii sen de babadan ayrı tatil yapmamalısın.
Koca ramazan,eşini bırakıp gitmen pek doğru olmamış.

yabancı yere götürmemiş ki babannesinin yanına götürmüş oğlunuzu eşiniz çocuk huysuzlanmadığı sürece ne sıkıntı olacak ki

Canim kirkyilda bir goruyosa kadin,kusura bakma ama kocan iyi yapmis. 9 gun biraz uzun ama cokda degil. Erkekler sizin sozunun disina cilmasinlar istiyorsunuz. Seninde torunun olacak yarin gelinknle sorun yasayinca gelin gostermesinmi evladinin cocugunu. Birine kinleniyosunuz cocugunuzla intikam almaya calisip zaferleniyorsunuz. Sorunun buyukte olabilir. Sen surekli goruyosun. Ama yapmayin cocugu kullanmayin. Sen ikna et 5- 6 gun sonra gelsin

tanıdık geldi bana bu hikaye,bizim ailede de var
eğer ki tahmin ettiğim kv. modeli,yse derdi torun filan değildir derdi gelini huzrsuz etmektir
toruna filanda bakmaz adam akıllı bolca ''anası kılıklı der :)
tahmin ettiğim gibi değilse onunda torununu oğlunu görmesi hakkı
çocuğunuzdan ayrı kalmamak için katlansaydınızda birlikte gitseydiniz

Geç kalmış sayılmazsın, bırak temizliği falan. Atla otobüse git, oğluna da yazık sanada.

Sorarlarsa da "oğlumun hasretine dayanamadım" falan dersin, bir daha da eşini yalnız gönderme. Eşinin annesi o, birazcık katlanacaksın canım.

Bence evliliğinizi bu duruma getiren siz ve sizin kapris ve inadınız,benim kayınvalidemde durmaz ,kızımı bırakacağım zaman mutlaka bir işl çıkar ,bakmak istemez ,ama ben kızmam ,herkesin bir hayatı var,3 günlükken bırakıp gidebilirde,ona güvenerek doğurmadınız ya,suyuna gitseniz eminim o da size farklı yaklaşacaktır,biz burda sizi dinlediğimiz için bu kadarını biliyoruz,ah bide o arkasından atıp tutulan kaynanalar gelse anlatsa kimbillir ne doludurlar gelinleri için,bu kadar ağlanıp sızlanacağınıza inat etmeyip sizde gitseydiniz madem ,evden kovacak halleri yokya ,az sabreder oğlunuzun yanında olurdunuz.

kızlar yanlış anlıyorsunuz eşim beni hırpaladığında dayak cenneten çıkma oğlum vur diyen.Ben hasta yatarken yemek yapıp oğluyla mutfakta yiyip torunuyla beni ayıran bi kadın.ben eşime gitme demedim ki,pazar günü temizlikçi kadın gelecek.temizliği yaptırıp beraber pazartesi gideriz dedim.neticede eylül 1 de göreve başlıcam ben.bana diyo ki eşim, haftaya yap kadının boş günü yok ya pazar ya salı dedi bende pazar gel dedim bunu yaparken eşimde yanımdaydı.anası arayıp azarlayınca kıstı gitti kuyruğunu.yoksa eşim harika davranıyorda bana kapris yapıyor değilim. kapımıza polis geldi bu sabah gelmiyorum diye boğazımı sıkıp morartınca.yani zaten çalkantılı evliliğimz.açıkkçası ben annemlere kafasını toplasın uzak kalırsak belki değerimizi anlar diye o kadar uzun gittim.10 gün beraber kalıp döndüğümmde olddu benim.önceki konularımı bi okuyun çok taviz verdim,çok dayandım ama anası canım çocuk sevmek isterse sokakta bi sürü var diyebilen,oğluna sürekli beni çekiştiren biri.ben annesine tek kötü laf demedim onca şeye rağmen.oysa bu yaz param yok deyip bana çocuğa atlet aldırmayan adam hesabını,kitabını benden saklayıp kardeşin telefon alan bi adam.beni almaya geldiğinde param yok deyip evden dışarı bizi gezdirmeyen bi adam.adam mükemmel davranıyor olsa katlanrsın.ama 3 kez gittimse hepsinde hırpaladı beni.onların yanında sürekli aşağıladı ve de hor gördü.Yani inanın hiç bi şey sebepsiz değil.Önce açtığım diğer konuları bbi okuyun yorumunuzu bi de o gözle yapın.kim evladından hele de 4 yaşındaki ana kuzusu yavrusundan ayrılır sorarım .dayak yemek insanların önünde aşağılanmak istemiyorum.eşime bunu defalarca söyledim aynı şeyleri tekrar etti.tersini yapmayı hiç denemedi.

Back
X