Oğlumuda aldı gitti,moralim çok bozuk:(

Gecmis olsun... Bakin temizlikciye yaptirmanizi kiniyo falan degilim hem bahane olarak bi cok banel...sonraya kalsaydi ozaman evladinizdan kiymetlimi evin temizligi... Cok cekmisiniz ama evladiniz icin gitseydiniz ki zaten gitmediniz busefer jendi kendinizi burda yediniz yani ayni hesaba cikti, heleki iki gün habersiz kalmak vallah polisle bile dayanirdim kapisina zaten kacirir gibi götürmüs...

sağol.üstüme gelme be bacım halimi görsen içler acısıyım az moral verin nolur gelicek deyin az kaldı deyin.bitiğim.

Sizi üzdüysem özür dilerim ama cok sinirlendim,niye kendinize bunu yapiyosunuz,bulunmaz hint kumasimi...kendi degerinizi bilin...evlat icinde cekilmez böyle zulum oda mutsuz büyür...esiniz sizi iyi tanimis ondan ayrilmiycaniza emin o yüzden bukadar üste cikabiliyor...Bosanin demem asla ama bukadar taviz verirseniz halinizde bu olur...bence 9 gunden 5-6 güne yine indirmesi iyi isaret, belliki bas edemediler ama size belli etmiyor,sanki kendi istegiymiy gibi gösteriyor...Gelicekler tabii metak etmeyin,ama kendinizede binu yapmayin artik...siz iyi olunki cocugunuzda iyi olsun, gerisini bosverin...

Sizi üzdüysem özür dilerim ama cok sinirlendim,niye kendinize bunu yapiyosunuz,bulunmaz hint kumasimi...kendi degerinizi bilin...evlat icinde cekilmez böyle zulum oda mutsuz büyür...esiniz sizi iyi tanimis ondan ayrilmiycaniza emin o yüzden bukadar üste cikabiliyor...Bosanin demem asla ama bukadar taviz verirseniz halinizde bu olur...bence 9 gunden 5-6 güne yine indirmesi iyi isaret, belliki bas edemediler ama size belli etmiyor,sanki kendi istegiymiy gibi gösteriyor...Gelicekler tabii metak etmeyin,ama kendinizede binu yapmayin artik...siz iyi olunki cocugunuzda iyi olsun, gerisini bosverin...

gene haklısınız ne diyim.doğru ben iyiyim ben iyiyim.oğlum gelecek.ama çok özledim cidden.neden eşim böyle yapıyor anlamıyorum.bakıyorum bazılarına hanımlarının içine düşecekler.ben ya ben ben o çocuğun annesiyim sesini duymaya hakkım yok mu ?ben ona gittiğimde böyle muamele etmiyorum.ama demekki neymiş haddinden fazla değer verirsen böyle oluyor .cidden bu son damlaydı.şurda ölsem onlar gelinceye dek kimsenin ruhu duymaz.bu kadar değersiz miyim ben ?can çekişen bi yavru kedi veya köpeğe merhamet eder insan dediğin.ben anneyim tek derdim oğlum.

canım benim yazdığını görünce dedim herhalde geldi oğlun:(az kaldı dayan her işte bir hayır vardır artık senin de birşeyleri görmen için vesile olmuştur bu ayrılık.

canım benim yazdığını görünce dedim herhalde geldi oğlun:(az kaldı dayan her işte bir hayır vardır artık senin de birşeyleri görmen için vesile olmuştur bu ayrılık.

maalesef gelmedi daha:((dank etti resmen.bu kadar önemsiz bu kadar değersizmişim eşimin gözünde.o sitemime rağmen bi yanlış anlamışındır diye aramadı.oğluma diyeceğim bi merhabayı esirgedi benden.And olsun ki bunu pahalıya ödeyecek.onun hasret yangını benden çok olacak. ben ne ettim diyecek dönüş yok artık.çünkü ben herşeyini affettim ama evladımın sesine hasret koydu ya beni bunu bağışlayamam...

Son düzenleme:
maalesef gelmedi daha:((dank etti resmen.bu kadar önemsiz bu kadar değersizmişim eşimin gözünde.o sitemime rağmen bi yanlış anlamışındır diye aramadı.oğluma diyeceğim bi merhabayı esirgedi benden.And olsun ki bunu pahalıya ödeyecek.onun hasret yangını benden çok olacak. ben ne ettim diyecek dönüş yok artık.çünkü ben herşeyini affettim ama evladımın sesine hasret koydu ya beni bunu bağışlayamam...

canım ya benim de 5 yaşında kızım var bensiz komşuya gitmez,babasıyla markete gönderemem sürekli dibimdedir ana kuzusu daha..
dava açacak mısın?girişimlere başladın mı peki?

canım ya benim de 5 yaşında kızım var bensiz komşuya gitmez,babasıyla markete gönderemem sürekli dibimdedir ana kuzusu daha..
dava açacak mısın?girişimlere başladın mı peki?[/QUOTE

açacağım önümüzdeki haftaya ancak.Bi tanıdığım var.memleketindeymiş salı dönerim dedi.durumu anlatıp olabilecekleri konuşmak istiyorum.ondan sonra başlıcam.ama önceliğim çocuğumun yanıma tez ulaşması şimdilik.ama kararlıyım,bu sondu dayanamıyorum artık...

Son düzenleme:
bu konuyu şahsa belli etmemliyim beni eskisi gibi affeder mantığıyla çocuğumu örselemeden yanıma getirsin de.şahsın sağı solu belli olmaz...oğlumu orda morda bırakır.yanıma gelsin gerisi kolay burda bi halt edemez.

cok üzüldüm allah yardimcin olsun oglun gelene kadarda alttan al bence nolur nolmaz insallah mutlu olursun yavrunla

arkadaşım öncelikle ALLAH yardımcı olsun.anne olan senin halini çok iyi anlar.eşin sanırım annesinin dolduruşuyla böyle davranıyor.sen akıllı davran tersine gitme.biz anneyiz onlar ise baba.bizim kadar içi yanmaz onların.sen sesini duymak istersin o ise günlerce duymasada problem olmaz.inşaallah her şey senin istediğin gibi gelişir.burada bazı arkadaşlar sana diyorki sende gitseydin eminim bu zamana kadar yapmışsındır gelinlik görevini ,baktınki olmuyor bırakmışsın sende.evladını dolduracaklardır buna eminim.kafasını karıştıracaklar seni kötüleyeceklerdir.ama o evlat senin evladınsa senin hiç bir zaman ondan vazgeçmeyeceğini bilir.ALLAH kocan olan kişiyede akıl fikir versin.

Back
X