‘Oğlumun adı Sinan olsun’

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.134
17.417
298
Ebru Şallı, ürünlerini Devlet Himayesindeki Genç Kızlara Meslek Edindirme projesi kapsamında Estethica markasıyla birleştirdi.

-oglumun-adi-sinan-olsun--6406015.Jpeg

Sevgilisi Sinan Akçıl’ın “Oğlum olsa adını Sinan koymak isterim” sözleri hatırlatılan Şallı, “Sinan güzel isim. Çocuğumun adı Sinan olsun isterim” diyerek evliliğe yeşil ışık yaktı.

Nasil guzel kadindi niye boyle yapti tc 8 de program fragmaninda görüyorum da keske yaptırmasaydi o kadar botox falan

Çok saçma ya sonir oluyorum çocuğa annenin babanın ismini koyanlar isim kalmadı sanki :KK70:
Aynen memlekette isim kalmadi sanki amca dayi buyukanne baba dede isimleri.. bana da komik geliyor bilmiyorum. Buyukte konusmiyim. Bir bakmissin boy boy dogurmusum hepsi akraba ismi :D

Bak bizim sulalede soyle bir durum var.

Ahmet
Mehmet (ogul)
Ahmet (torun)
Mehmet (torunun oglu)
Ahmet (torunun oglunun oglu)

Bu boyle gidecek sanirim. :KK57::KK70:

Isimler temsilidir:KK22:
Bizim ailede
2 tane muhammet kuzen var
eniştelerimin adı ile abimlerin adı aynı :KK70:
Herkes senin kide muhammet olcak diyor :KK70:

Çok komikmis mismom yaa :KK70: sen sakın ola ole yapma

4 tane Elif kuzen var bizde de. 5 kardeşler(babamın kuzenleri) hepsi kızına Elif demiş. Bir tanesi de koyacakmista kocası koydurmamis :-)
Ve inan hepsi o kadar benziyor ki birbirlerine. Esmer hafif şişman hepsi aynı tur makyaj yapıyor falan
Bizim ailede
2 tane muhammet kuzen var
eniştelerimin adı ile abimlerin adı aynı :KK70:
Herkes senin kide muhammet olcak diyor :KK70:

Çok komikmis mismom yaa :KK70: sen sakın ola ole yapma

İbrahim tatliseste kendi isminin benzerini takti ogluna. Onlar "ibo -ido " bunlar da "sinan -minan" olsaymis daha iiymis yine :KK53:

Back
X