Çocuk Hastalıkları Oğlumun alnındaki nedir? Yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Burculeo70

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
12
1
1
38
Meraba. Oglum 7 aylikken alnında, lezyon çıktı kafasında da 5 tane mantar cikti ayni anda doktor mantar dedi kafasindakiler gecti ama alnindaki kaldı. Kaç doktora götürdüm hepsi zamanla gecer dedi mantar dedi egzama dedi ilaçlar fayda etmedi. Bi ara düzelir gibi oldu tekrar geri geldi her doktor baktıkça kazdı kabuğunu teşhis için sanki kaldıkça çoğaldı. Krem sürünce pembe oluyor kuruduğunda kabuklu. Foto aşağıda bu durumu yaşayan, bilen varsa bilgilendirin. Yurtdisindayim doktorlar hel ayni şeyleri soyleyip duruyor önemsizmis. Foto aşağıda

Eklentiler

• FB_IMG_1591897431335.webp
    FB_IMG_1591897431335.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 339
  • 20200611_074826.webp
    20200611_074826.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 154
  • 20200610_170417.webp
    20200610_170417.webp
    59 KB · Görüntüleme: 185
Siğil olabilir mi benziyor normal doğum mu yaptınız? siğil rahatsızlığınız var mıydı . Egzama da olabilir . İşin ehli doktorlara güvenin kafasındaki geçtiyse o da geçer türkiye ye gelirseniz burdaki hekimlere başvurun çok daha ilgili ve bilgililer .geçmiş olsun sıkmayın canınızı acı vermiyorsa çoğalmıyorsa beklemede kalın ...

Meraba. Oglum 7 aylikken alnında, lezyon çıktı kafasında da 5 tane mantar cikti ayni anda doktor mantar dedi kafasindakiler gecti ama alnindaki kaldı. Kaç doktora götürdüm hepsi zamanla gecer dedi mantar dedi egzama dedi ilaçlar fayda etmedi. Bi ara düzelir gibi oldu tekrar geri geldi her doktor baktıkça kazdı kabuğunu teşhis için sanki kaldıkça çoğaldı. Krem sürünce pembe oluyor kuruduğunda kabuklu. Foto aşağıda bu durumu yaşayan, bilen varsa bilgilendirin. Yurtdisindayim doktorlar hel ayni şeyleri soyleyip duruyor önemsizmis. Foto aşağıda
Annem temriye dedi nazarla çıkarmış okunacak dedi siz önce doktora bir danışın isterseniz
Pardon doktora gitmiş siniz zaten bişey olsaydı bilirlerdi büyük ihtimalle

Siğil olabilir mi benziyor normal doğum mu yaptınız? siğil rahatsızlığınız var mıydı . Egzama da olabilir . İşin ehli doktorlara güvenin kafasındaki geçtiyse o da geçer türkiye ye gelirseniz burdaki hekimlere başvurun çok daha ilgili ve bilgililer .geçmiş olsun sıkmayın canınızı acı vermiyorsa çoğalmıyorsa beklemede kalın ...

Evet bizim doktorlarımız çok daha iyi. Ins virüs biter de gelirim bende.

Stres egzemasina benziyor canim benim yeğenim de de var bende de var şampuan olarak kimyasal kullanma doğal ürünler tercih et o zmn geciyor

Egzama gibi duruyor. Şampuan olarak doktorunuz egzama şampuanı verdi mi peki?

Hayır vermedi şampuan. Zaten buradaki doktorları anlamıyorum. Krem verdiler bi ara geçiyor gibi oldu sevindim hatta sonra tekrar nuksetti. Ne yapicam bilmiyorum turkiyeye gelecektik virüsten dolayı iptal ettik

Temrah diye bir şey hiç duydunuz mu ben ona benzettim

Back
X