Oğlumun ateşini düşüremiyoruz? Fitil kullanabilir miyim?

NilMeSeKer

💜💙💚💛Rüzgar Saçlı Kız💛💚💙💜
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Kasım 2010
9.710
19.594
448
Oğlum 5 yaşında günlerdir çok hasta.. Ateşi var..
Doktor ateşi için bişey yapamayız siz düşürün diyorlar..
böyle devam eder günlerce diyor.
ne var sanki düşürüverseler...
3 gün oldu.. Günlerdir hastane de yattık..
Hastaneden çıktık ama ateşi hala düşmüyor.
40.5 lerde en düşük 39.9 oluyor...
banyo yaptıryor i....n d...en no....in şuruplar veriyoruz..
6 saatte bir olmuyor..
az önce koltukaltlarına soğuk bezle kompres yaptık.
şimdi yine banyo yapıyor babasıyla....
Acaba SP.........LGINE fitil kullanabilir miyim?
Bebekken kullanırdık ama şimdi 5 yaşında...
Bilemedim ne yapsam?
Fikriniz var mı anneler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oğlum 5 yaşında günlerdir çok hasta.. Ateşi var..
Doktor ateşi için bişey yapamayız siz düşürün diyorlar..
böyle devam eder günlerce diyor.
ne var sanki düşürüverseler...
3 gün oldu.. Günlerdir hastane de yattık..
Hastaneden çıktık ama ateşi hala düşmüyor.
40.5 lerde en düşük 39.9 oluyor...
banyo yaptıryor ibrofen dolven novaljin şuruplar veriyoruz..
6 saatte bir olmuyor..
az önce koltukaltlarına soğuk bezle kompres yaptık.
şimdi yine banyo yapıyor babasıyla....
Acaba SPASMO-PANALGINE fitil kullanabilir miyim?
Bebekken kullanırdık ama şimdi 5 yaşında...
Bilemedim ne yapsam?
Fikriniz var mı anneler?
bazı dr.lar 38 civarı ateşi,ateş olarak kabul etmiyor.ama sizin durumunuz endişe verici.çocuğun 3gündür ateşi olduğunu söylüyorsunuz ve ilaca cvp vermiyor.bence fitili mitili boşverin ve bi an evvel başka bir dr. bulun kendinize.allah göstermesin çok ciddi bir enfeksyonu da olabilir...

enfeksiyon olmalı çocuğunuzda.benim oğlumun da ateşi inatçıdır.3 4 gün sürer düşmesi.
dolven ve fitil dönüşümlü veriyordum ben öyle olunca.fitilimin adı paranox.benim oğlum 2,5 yaşında .sizinki biraz büyükmüş.doktorunuz ver dediyse şurupla dönüşümlü verin.
doktor antibiyotik verdi mi?eğer verdiyse ancak fayzdasını gösterir.ve ateş yavaş yavaş düşer.maalesef benim oğlum ateşliyken 40 derece ateşle eve yolladı doktor.günde 100 tane ateşli çocuk geliyo hangisinin ateşini düşürücez deyip yolladı düşünün yani.hem görevlerini yapmıyolar hemde savunmaya geçiyolar

niye doktorunuz ateşini düşürmüyor da siz düşürün diyor k bence 40.5 basya yüksek bi ateş yazık çocuğa çok üzüldüm sizde ne kadar çok üzülmüşsünüzdür. başka bir doktora hastaneye götürün kanına idrarına felan baksınlar allah korusun bu ateş başka bişiye benzemez.Umarım en kısa zamanda iyileşir oğlunuz.

benim oğlumda 20 aylık ve şu son 6ay içinde kaç kere ateşli hastalık geçirdi ateşi kolay kolayda düşmezdi ve ben novalgine şurup içirdim ateşten eser kalmadı dene bence doktor vermişti calpol birde novalgine calpol düşürmezse ateşi ötekini kullan dedi ve calpol işe yaramayınca novalgine verdim ve 30 dakika içinde etkisini göstermişti ve oğlum kendine gelmişti valla şükür bu zamanlarda ikiside sağlıklı yavrularımın çok korkunç bi durum bi dene derim git dktra biran evvel ve dediğim en etkili ilaçtır bu dediğim dene bence:18:

Back
X