- 23 Haziran 2016
- 1.414
- 767
- 43
- 35
bilinçli yazdığın o kadar belli kiŞafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilinçli yazdığın o kadar belli kiŞafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
ateistim diyosun tanrı diyosun ölüm diyosun yargılamak diyosun benim mi kafam çok karışık seninki mi fazla karışık amaç ne acaba canın mı sıkıldı şuraya bir laf atayımda tartışayım mı istedin yanlış yer seçmişsinİyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Doğru canım haklısın ama gerçekten çok sinirlendim ya tutamadım birden kendimi valla
Konu sahibi: Geçmiş olsun canım özür dilerim Allah en yakın zamanda şifasını verir inşallah bu konu hakkında hiç bilgim yok
Merhaba arkadaslar hamileliğimin son haftasinda farkedilen kitle dogumdan sonra 3 haftalik yoğun bakim sonrasinda ameliyatla alinda 220 gr olan kitle patoloji sonucunda kötü huylu olduğu söylendi tani olarak fibrosarkom dendi ama tam olarak bu hastalik hakkinda birsey ögrenemedim kitle köprücük ve kürek kemiğinde oldugu için kemiklerin alinmasi gerekebilecegi söyleniyor ameliyatta temizlendi tekrarlayabilir diyorlar ama tekrarlamazda diyorlar tekrarlarsa organlarinda tekrarlar müdehale edemeyebiliriz diyorlar bu hastalik hakkinda bilgisi olan var mi acaba
konu hakkında bilgim yok rabbim şifa versin inş.sabırlar diliyorum.Merhaba arkadaslar hamileliğimin son haftasinda farkedilen kitle dogumdan sonra 3 haftalik yoğun bakim sonrasinda ameliyatla alinda 220 gr olan kitle patoloji sonucunda kötü huylu olduğu söylendi tani olarak fibrosarkom dendi ama tam olarak bu hastalik hakkinda birsey ögrenemedim kitle köprücük ve kürek kemiğinde oldugu için kemiklerin alinmasi gerekebilecegi söyleniyor ameliyatta temizlendi tekrarlayabilir diyorlar ama tekrarlamazda diyorlar tekrarlarsa organlarinda tekrarlar müdehale edemeyebiliriz diyorlar bu hastalik hakkinda bilgisi olan var mi acaba
Bayan ismin ne anlama geldiğini bilmiyordu ama örümcek kafalılar koyar da diyebildi ... Emin misin sen acaba bilmediğine ...sizin zihniyette olanlar örümcek kafa tabirini çok kullanır da .ayrıca insanları örümcek kafa veri kafa vs diye yaftalayan sizler var ya inan o kendinizden aşağıda gördüklerinizden kat be kat aşağılarda kulaç atıyorsunuz ama o beyniniz almıyor .bam yersem de yerim sizin gibileri görünce dayanamıyor insanHerşeye maydonoz olmayı seven ve herşeyi çok bilen hanımlar size benim insanlığımı ve vicdanımı sorgulamak düşmez tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kimsiniz?
Evet şafi ismi öğğğğğğğğhhh tür benim için ancak örümcek beyinlilerin koyabileceği türden çünkü!!!
Varmı polemiğe girmek isteyen?
Konu sahibinden de özür diliyorum!
Ayrıca inşallah bu benek tedavi olacak fakat senin ve senin gibilerin de bir tedavisi yok maalesef asıl size acımalı...İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
İyi de ben ateistim !