oğlumun çözülemeyen hastaliğı hakkinda

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
ateistim diyosun tanrı diyosun ölüm diyosun yargılamak diyosun benim mi kafam çok karışık seninki mi fazla karışık amaç ne acaba canın mı sıkıldı şuraya bir laf atayımda tartışayım mı istedin yanlış yer seçmişsin

konu sahibi çok çok geçmiş olsun Rabbim ŞAFİ ismi ile şifa versin yavrucuğuna :KK200:

Doğru canım haklısın ama gerçekten çok sinirlendim ya tutamadım birden kendimi valla
Konu sahibi: Geçmiş olsun canım özür dilerim Allah en yakın zamanda şifasını verir inşallah bu konu hakkında hiç bilgim yok

Bende sinirlendim ama doğru değil bazen görmemek lazım bu tür yorumları sonunda sende bende banlanırız çünkü sende hakaret etmişsin iyi değil insan tahrik oluyor biliyorum ama o kişi kendini belli etdi zaten çok insandan tepki aldı o yüzden boşverdim bende sende üstüne durma

Hastalık hakkında bilgim yok çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşsun evladınız.
Diğer konuda yorum dahi yapamadım. Senelerce her dinden her mezhepten insan bir şekilde beraber yaşamış bir milletiz. Evet maalesef uç olaylar oluyor bazen ama ateistim diyerek diğer dini inançlara hakaret edebilmek insanlığa sığmıyor. Hoşgörüde sınıfta kalmış kendisi.

Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah, size de bol bol sabır versin :(

Merhaba arkadaslar hamileliğimin son haftasinda farkedilen kitle dogumdan sonra 3 haftalik yoğun bakim sonrasinda ameliyatla alinda 220 gr olan kitle patoloji sonucunda kötü huylu olduğu söylendi tani olarak fibrosarkom dendi ama tam olarak bu hastalik hakkinda birsey ögrenemedim kitle köprücük ve kürek kemiğinde oldugu için kemiklerin alinmasi gerekebilecegi söyleniyor ameliyatta temizlendi tekrarlayabilir diyorlar ama tekrarlamazda diyorlar tekrarlarsa organlarinda tekrarlar müdehale edemeyebiliriz diyorlar bu hastalik hakkinda bilgisi olan var mi acaba

Merhaba arkadaslar hamileliğimin son haftasinda farkedilen kitle dogumdan sonra 3 haftalik yoğun bakim sonrasinda ameliyatla alinda 220 gr olan kitle patoloji sonucunda kötü huylu olduğu söylendi tani olarak fibrosarkom dendi ama tam olarak bu hastalik hakkinda birsey ögrenemedim kitle köprücük ve kürek kemiğinde oldugu için kemiklerin alinmasi gerekebilecegi söyleniyor ameliyatta temizlendi tekrarlayabilir diyorlar ama tekrarlamazda diyorlar tekrarlarsa organlarinda tekrarlar müdehale edemeyebiliriz diyorlar bu hastalik hakkinda bilgisi olan var mi acaba
konu hakkında bilgim yok rabbim şifa versin inş.sabırlar diliyorum.

Konuya dönelimki derdini paylaşan birinin konusu bir saçmalığa kurban gitmesin.

Canım inşallah bebeğin düzelir. Pozitif düşün hep iyi olacağına inan. Bu tür bir hastalıkta en iyi doktoru bulmak önemli hatta birkaç doktordan fikir almak önemli. Benim bir arkadaşım yetişkin yaşta kemik kanseri geçirdi. İleri bir safhadaydı onunki ama şu an iyi. Nüksetmedi. Çok detaylı bilgiye sahip değilim ama bol bol araştır. Doktorların hastalar ve onlara uyguladıkları tedaviler, aldıkları sonuçlar hakkında tıp dergilerinde makaleler oluyor. Bunları okuyarak daha detaylı bilgi alabilirsin.

Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun.

Dilerim yavrunuz en kısa zamanda tamamen iyileşir. İnancınızı,duanızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcınız olsun, dua edeceğim.

Not: Bu arada herkes birbirinin görüşüne ,dinine,inanışına saygı gösterse keske ahh keşke...

Herşeye maydonoz olmayı seven ve herşeyi çok bilen hanımlar size benim insanlığımı ve vicdanımı sorgulamak düşmez tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kimsiniz?
Evet şafi ismi öğğğğğğğğhhh tür benim için ancak örümcek beyinlilerin koyabileceği türden çünkü!!!
Varmı polemiğe girmek isteyen?
Konu sahibinden de özür diliyorum!
Bayan ismin ne anlama geldiğini bilmiyordu ama örümcek kafalılar koyar da diyebildi ... Emin misin sen acaba bilmediğine ...sizin zihniyette olanlar örümcek kafa tabirini çok kullanır da .ayrıca insanları örümcek kafa veri kafa vs diye yaftalayan sizler var ya inan o kendinizden aşağıda gördüklerinizden kat be kat aşağılarda kulaç atıyorsunuz ama o beyniniz almıyor .bam yersem de yerim sizin gibileri görünce dayanamıyor insan

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Ayrıca inşallah bu benek tedavi olacak fakat senin ve senin gibilerin de bir tedavisi yok maalesef asıl size acımalı...

Back
X