Oğlumun fazla sosyal olusu

Bayanefe09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
295
285
103
Selam anneler. 2.5 yaşında bir oğlum var.geçen markete gittiğimizde kasada alışveriş yapan müşteriye kasada duran personele canım amcam benim diyor dürtüyor. Çıktık oğlum boyle olmaz tanımadığın insanlara öyle denmez dedim . Güya anlastik. Dun pazara gittik benim elimi tutuyordu diğer eli boştu . onunlada yanımızda giden fakat tanımadığımız bi kadının elini tutmuş .. Sonra kızdım gene anlattım. Yani biri alıp götürse gidecek . Hicde öyle sosyal değilim .. Napabilirim? Yardımcı olacak var mi

Selam anneler. 2.5 yaşında bir oğlum var.geçen markete gittiğimizde kasada alışveriş yapan müşteriye kasada duran personele canım amcam benim diyor dürtüyor. Çıktık oğlum boyle olmaz tanımadığın insanlara öyle denmez dedim . Güya anlastik. Dun pazara gittik benim elimi tutuyordu diğer eli boştu . onunlada yanımızda giden fakat tanımadığımız bi kadının elini tutmuş .. Sonra kızdım gene anlattım. Yani biri alıp götürse gidecek . Hicde öyle sosyal değilim .. Napabilirim? Yardımcı olacak var mi
Bu normal bi süreç tedirgin olacak bişey yok benim de yeğenim aynıydı biz sempatik bulur kendi aramızda anlatır gulerdik. İlerleyen donemlerde geçiyor rahat olun.hem o daha yabancı kelimesinin anlamını bile bilmiyo

Geçeceğini bilsem inanın dert etmeyeceğim . İnşallah gelir geçer biri alıp götürecek bizimki de güle oynaya gidecek diye aklım çıkıyor . Kızıyorum ,güzel güzel anlatıyorum .. İnşallah gecer3

Back
X