Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hiç sıkıntı etme. Yeğenimin dişleri 1 yaşında çıktı. Görümcemin kızı 10 aylık henüz dişi yok..demem o ki yalnız değilsin. Hem sen hiç dişleri çıkmayan bi insan gördün mü?
İlk dişler 6 ile 12 ay arası çıkar. . Erken ya da gec de olabilir bazen.. elbet çıkacak. . Kızım 4 aylıkken dış belirtileri göstermeye başladı 9 aylık çıkardı. .
Canım hiç sıkıntı etme. Yeğenimin dişleri 1 yaşında çıktı. Görümcemin kızı 10 aylık henüz dişi yok..demem o ki yalnız değilsin. Hem sen hiç dişleri çıkmayan bi insan gördün mü?
İlk dişler 6 ile 12 ay arası çıkar. . Erken ya da gec de olabilir bazen.. elbet çıkacak. . Kızım 4 aylıkken dış belirtileri göstermeye başladı 9 aylık çıkardı. .
Ben de yazayum da belki okuyanlar icin fikir olur benim oglum 16 aylikti ilk dislerini cikardiginda bi bayram havasiyla kutladik sonra cok hizli bir bicimde hepsi patladi simdi 27 aylik birtek en arkadaki azilari yok
Endişelenme geç çıkan diş daha sağlam olur bizim ailede de hep geç diş çıkarmışız bir tane çürüğumuz yok masallah:) bu arada geç derken 1 yaşını kastediyorum senin paşa hala daha küçük yani korkma.. hem emziriyorsan diş olmaması daha iyi canim, minik paşa o jilet gibi dişlerle diş çıkarmasını istediğine pişman edecek seni