• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oğlumun hiç kullanmadığı BUMBO mama koltuğu

rasasiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
14
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni kaltıldım önclikle herkese keyifli sohbetler diliyorum.2 ay önce oğluma e-bebekten bumbo mama koltuğu almıştık fakat hiç kullanmadı desem yeridir aslında çok severek almıştık gayet konforlu ve kullanışlı bişey ama bizimki sevmedi maalesef bende boi duracağına satmaya karar verdim şuan sıfırı 170 liraya satılıyor ben 120 tlye vereceğim sıfırdan hiçbir farkı yoktur kutusunda öylece duruyor rengi kırmızıdır.istanbulda elden alışveriş yapabilirz veya kargo olabilir.

İkinci el için pahalı bir fiyat bir de zaten sandalyeye monte olmuyor onlar.Yine de siz bilirsiniz

meraba ürün hala satılıkmı birde en son ne olur çünkü kargo parasıda 10 tlden fazla tutar diye düşünüyorumda

meraba ürün hala satılıkmı birde en son ne olur çünkü kargo parasıda 10 tlden fazla tutar diye düşünüyorumda

merhaba ben istanbuldan almıştım istanbuldayımptt kargo ile 9 küsür tutmuştu..yardımcı olayım dedim :)

Merhaba

Normal bir kargo bile hemen hemen 10 tl civarı tutuyor. Eger ürün ağırsa kargo ücreti daha fazla tutabilir. o yüzden kargo dahil fiyat söylerseniz daha iyi.

Bir de resmini eklermisiniz lütfen.
Kargo fiyatları adrese göre değişiklik gösterir. Fiyatları da satıcının bilmesi imkansız. Bence kargo şirketini telefonla arayarak fiyat alabilirsiniz. ürünün ağırlığı, ölçüleri internette vardır zaten.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni kaltıldım önclikle herkese keyifli sohbetler diliyorum.2 ay önce oğluma e-bebekten bumbo mama koltuğu almıştık fakat hiç kullanmadı desem yeridir aslında çok severek almıştık gayet konforlu ve kullanışlı bişey ama bizimki sevmedi maalesef bende boi duracağına satmaya karar verdim şuan sıfırı 170 liraya satılıyor ben 120 tlye vereceğim sıfırdan hiçbir farkı yoktur kutusunda öylece duruyor rengi kırmızıdır.istanbulda elden alışveriş yapabilirz veya kargo olabilir.

Hala satiliksa ben ilgileniyorun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, ben de uzun zamandır cevap bekliyorum. Sanırım foruma cok giremiyorsunuz.

merhaba bumbo koltuğunuzu almak istiyorum fakat kargo dahil 100tl olursa almak istiyorum. teşekkürler

Back
X