- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
- 323
ben kendı adıma söylıyeyım oğlum daha ıyı şartlarda yaşasın diye çalışıyorum ama tabı bazı şeyylerdende feragat edıyoruz ayrı kalıyoruz çok şükürki buna göre bı iş buldum çalışma saatlerı az çocuklarını başka şehirlerde anne yada kvdelerıne bırakıp çalışmak zorunda olanlarda var onlarda hep daha iyi şartlarda yetişsin dıye artık devir değişti eskısı gıbı kımse azla yetınmıyor
eminimki oğlum büyüdüğünde anne ıyıkı evde oturdun abna baktın demicek anne ben şu kursa gıtmek ıstuıyorum yada şu kıyafetı istıyorum dıcek işte o gun geldiğinde bende ona annecım ben senı buyuttum evde oturup alamam dememk için çalışıyorum
Keşke bir elbise az giyselerde anne sevgisinden mahrum kalmasalar en azından okul çağına gelene dek henüz çok minik .. Ne anlarki kıyafetten kurstan ..
Sonra o anne sevgisinin eksikliğini farklı şeylerle tamamlamaya çalışıyorlar işte doyumsuzluk oluyor şunuda bunuda isterim diye .
Allah yardımcınız olsun kardeşim inşallah maddi anlamda rahata erişir oğulcuğunuzla daha çok vakit geçirirsiniz .