Doğuma Hazırlık Oğlumun İsim Anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi İsim Daha Güzel

• Ferkan:Güçlü, saygın bir soydan gelen kimse.

• Egemen: Buyruk ve hüküm sahibi, buyruğunu yürüten, bağımlı olmayan.

• Eldem:Yumuşak başlı, uyumlu. Cana yakın

• Evren:1. Gök varlıklarının tümü, kâinat. 2. Ejder, ejderha. 3. Boylu boslu, yakışıklı. 4. Kahraman,

• Furkan:İyiliği ve kötülüğü birbirinden ayıran kanıt, kitabımızın diğer adı

• Tolun Ege: Ayın on dördü, dolun. (Eksiksiz,kusursuz -Öztürkçede)

• Uras: Talih, şans. (Uraz)

• Yekta:Tek, eşsiz, benzersiz.

• Kayra:Büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

fildisisahili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
2.244
2.857
63
Herkese Merhaba :anneadayı:
Detaylı sözlük araştırmaları sonucu bazı isimler belirledim. Sonra 9 seçeneğe indirdim. Hangileri daha hoş geliyor bir bakabilirmisiniz kızlar. Biraz uzun liste kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.. :KK200:

Ben Evren ve Tolun Ege ismini çok beğeniyorum. Hatta Tolun Ege yi hiç duymadığım için daha çekici geliyor.
Eşim de Egemen veya Uraz ismini çok beğendi

Aslında hepsini sevdim isimlerin. Tolun Ege, Uras ve Yekta'ya oy verdim. Hepsi asil ve klasik isimler bence, erkek çocuğuna isim koyarkenki kriterlerim bunlar olur benim.
Kayra, egemen, furkan çok konuldu bir dönem.
Aslında Evren de güzel ama Evrenler çevremde bir tuhaf hep.

Aslında hepsini sevdim isimlerin. Tolun Ege, Uras ve Yekta'ya oy verdim. Hepsi asil ve klasik isimler bence, erkek çocuğuna isim koyarkenki kriterlerim bunlar olur benim.
Kayra, egemen, furkan çok konuldu bir dönem.
Aslında Evren de güzel ama Evrenler çevremde bir tuhaf hep.
evren konusunda hemfikirim

Kayra güzel ama dinen sakıncalı diye okumuştum bi yerde, biraz araştır istersen, diğerlerini de beğenemedim maalesef zaten biz de bulamadık:(

Kayra ismini cok severim.
Fakat eski Turk mitolojisinde Tanri anlamina geldigi icin, konulmasi uygun gorulmemis isimlerden biri..
Onun disinda Yekta da guzel..

Son düzenleme:
Kayra güzel ama dinen sakıncalı diye okumuştum bi yerde, biraz araştır istersen, diğerlerini de beğenemedim maalesef zaten biz de bulamadık:KK43:

Hepsini tdk türkçe sözlük ve öztürkçe sözlüklerden araştırdım canım. anlamları konusunda içim rahat ama seçenek azaltmak zor

Back
X