tatlım benim erkek kardeşim 27 sene önce o zamanın şartlarını bir düşün ki; prematüre doğdu 7 aylıktı. dokunmaya kıyamadık, el kadar bişidi. doktorlar yaşam ümidi bile vermemişlerdi. yavaş yavaş sevgiyle emekle büyüttü onu annecimmm hatta öyle büyüttü ki; boyu 2 mt. yi geçti, kilosu 100 ün üzerinde vallah. kapılardan sığamıyo senin anlayacağın. senin bebişinde en kısa zaman içinde tosuncuk olacak annesi, sen yeterki sevgini emeğini ver bol bol..
arkadaşlar 27 haftalık doğan oğlum şuan 3 aylık oldu...tab,i şimdi doğması gerekiyordu..35 cm..940 gr doğdu.....şimdi ise 45 cm....ve kilosu 2600 gr...sizce nasıl sizlerinkiler nasıldı...çok geri kaldı diye korkuyorum...60 cc zor yiyor..iştahlı başlıyor ama hemen bırakıyor emmeyi...vede kusuyor sık sık...bana yardım edin çok üzülüyorum.....ileride hep geri olurmu yakalarmı yaşıtlarını....
çok saolun arkadaşlar..cevaplarınızı bekliyorum yine...kilo tamam alınır ama boy geri kalırsa diye üzülüyorum..45 cm...yeni doğan bebekler bide erkek en az 50.. 52 cm oluyo...bilmiyorum nasıl olur....
prematüreler için çok çabuk gelişiyor ve yaşıtlarını geçiyor diye söylüyorlar canım..
ya benimkide 100 cc 1 yada 1-5 saate bitiriyor
walla ara vererek bitirtiyorum.
sinirlerim bozuluyor böyle 1.5 saatte yemesine
üzülüyorum hemde çokkkkkkkkkkkk
arkadaşlar 27 haftalık doğan oğlum şuan 3 aylık oldu...tab,i şimdi doğması gerekiyordu..35 cm..940 gr doğdu.....şimdi ise 45 cm....ve kilosu 2600 gr...sizce nasıl sizlerinkiler nasıldı...çok geri kaldı diye korkuyorum...60 cc zor yiyor..iştahlı başlıyor ama hemen bırakıyor emmeyi...vede kusuyor sık sık...bana yardım edin çok üzülüyorum.....ileride hep geri olurmu yakalarmı yaşıtlarını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?