Bebek İkinci El Oğlumun kullanmadıgım bebek arabası,ana kucagını ve mama sandalyesini satıyorum

ecmel1987

Sen "Yarim" idun...?
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
2.784
60
93
İstanbul
evim dar olduğundan koyacak yer ımkanım olmadıgından elımden cıkarıyorum.

Eki Görüntüle 861085 $BABY2GO-PULSE-8869-COK-HAFIF-BEBEK-ARABASI__83044965_0.webp $uhfb1 (450 x 600).webp $uhfbt.webp $uhfck.webp $uhfdk.webp BABY2GO MARKA PULSE MODELINI SATIYORUM 600 tl mağaza fiyatıdır.2012 nisan ayında satın aldım garantısı devam edıyor.

$uhffj (450 x 600).webp $uhfg1 (450 x 600).webp $uhfgt (600 x 450).webp babymol marka anakucagı ve aynı zamandan araba koltugu olarak kullanılıyor neredeyse hıc kullanılmadı magaza fıyatı 75tl

$9022_buyuk_zoom.webp $Babymax-Putty-Mama-Sandalyesi-26630.webp mama sandalyesi baby max marka putty modelıdır rengı kırmızıdır mağaza fiyatı 180tl dır.çok az kullanılmıştır tertemizdir.garantisi 1 yıl daha devam etmektedir.

Eklentiler

• $09.035.1052.007201t3 (250 x 218).webp
    $09.035.1052.007201t3 (250 x 218).webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 357
Son düzenleme:
hepsi ayrı ayrı satıştadır arkadaşlar yani ozellıkle ana kucagı ve mama sandalyesı neredeyse kullanılmadı tertemız duruyor ılk gunki gıbı ıhtıyacı olan arkadaşlarım ozel msjla ırtıbata gecebılır bırde elımde yurutec var onuda elımden cıkarmak ıstıyorum resım eklıyım neredeyse bedava fıyatınadır tek kusuru on tarafındakı dıreksıyon kopuktur sılıkonla yapıstırdım onun dısında ozellıkle oturma bolumu cok rahattır ve cıkarılıp yıkanabılır tekerleklerın hepsı zemıne saglam basar cevrede bazı yurutecler goruyorum marka vermıyım sımdı alt plastıgı 2 gunde yamulmus bu oyle degıldır
$yurutec-detay2.webp

Son düzenleme:
hepsi ayrı ayrı satıştadır arkadaşlar yani ozellıkle ana kucagı ve mama sandalyesı neredeyse kullanılmadı tertemız duruyor ılk gunki gıbı ıhtıyacı olan arkadaşlarım ozel msjla ırtıbata gecebılır bırde elımde yurutec var onuda elımden cıkarmak ıstıyorum resım eklıyım neredeyse bedava fıyatınadır tek kusuru on tarafındakı dıreksıyon kopuktur sılıkonla yapıstırdım onun dısında ozellıkle oturma bolumu cok rahattır ve cıkarılıp yıkanabılır tekerleklerın hepsı zemıne saglam basar cevrede bazı yurutecler goruyorum marka vermıyım sımdı alt plastıgı 2 gunde yamulmus bu oyle degıldır
Eki Görüntüle 862023

örümcek ve mama sandalyesi duruyor mu ne kadasr?

Tum urunler satildi arkadaslar cok tesekkur ederim mama sandalyesi 90tl yurutec 15tlye satildi bebek arabam ise 200tlye alindi

Baby2go pulse Pusetin sıfırını almayı düsünüyorum da
ecmel1987 kullanan biri olarak memnun muydunuz arabadan. Sırtı tam yatıyor muydu? Yenidoğan bebek için uygun mudur?