Oğlum 5 aylık olacak 1 aylıkken babası gördü bu çukuru ultrason çekildi sorun görülmedi büyüyünce mr çekilecek dediiler cuma günü mr çekilecek oğlum hareketli neşeli yapılı kilolu bi bebek ben bu çukurdan başka bir şey göremiyorum kakasında çişinde ayak hareketlerinde sorun yok ama internette sipina bfida yazınca çıkan şeyler beni çok korkuttu burda da bu sorunu yaşayanlar var ama ulaşamadım bana bilgi verirmisiniz bi sorun oldumu bebeklerinizde çok korkuyorum internette böbrek bağırsak sorunu olabilir yürüyemeyebilir hidro sefali olabilir yazıyor ne olur yardım edin deli olucam
Not:Ailem akraba evliliği yapmış bi kardeşim annem 7 aylık hamileyken doktor hem bedensel hem zihinsel engelli sırtında morluk var demiş aldılar internette aynen bu spina bfidaya uyuyor spina bfidalılar hidro sefali olurmuş ileri derecedeyse kardeşimde hidro sefaliymiş buda çok korkutuyor beni
Not:Ailem akraba evliliği yapmış bi kardeşim annem 7 aylık hamileyken doktor hem bedensel hem zihinsel engelli sırtında morluk var demiş aldılar internette aynen bu spina bfidaya uyuyor spina bfidalılar hidro sefali olurmuş ileri derecedeyse kardeşimde hidro sefaliymiş buda çok korkutuyor beni