Pure. Veriyorum canım onu cikarmyr ama pirinç unu acaba kusarmiki diorm.gün içinde pirinç unu muhallebisi denesem yapsam yedrsem hep ağır mi olr gece de mama ile beslesemCanim dort buçuk aylık olmuş zaten inek sütü vermede, ek gıdaya başlayabilirsin..mama yiyormus zaten pekmezli pirinç unu yapabilirsin muhallebi..ev yoğurdu yedir, elma armut püresi başla..patates, havuç puresi bunlarla başla..gerisi gelir zaten..sekiz aydan sonra yumurta sarısı, tarhana çorbası daha başka sebzeler az az kıyma gerisi gelir..üzülme..annelerimiz bizi tarhana sehriyeyle büyütmüş.. Kendi sütunu de mümkün olduğunca sağ.. Pirinç ununu kendi sutunlede yapabilirsin
Olur tabi canım bir öğün verebilirsin..pure yiyorsa çıkarmaz bence bir çay kaşığı pekmezle biraz suyla pişir, kendi sutunlede pişir.. Ağır gelmez sebze puresi yaparken de kullan pirinci..gündüz çorba sebze meyve puresiyle, pirinç unuyla besle, gece mama verirsin o zamanPure. Veriyorum canım onu cikarmyr ama pirinç unu acaba kusarmiki diorm.gün içinde pirinç unu muhallebisi denesem yapsam yedrsem hep ağır mi olr gece de mama ile beslesem
Biz küçükken annemin sütü yetmezmiş uç aylıkken pirinç ünlü muhallebi vermeye başlatmış uç cocuktada aynısı olmuş.suyla yaparmış muhallebiyi.kusmassa bundan yap ver.yavaş yavasda ek gidaya basla.uzulme.Pure. Veriyorum canım onu cikarmyr ama pirinç unu acaba kusarmiki diorm.gün içinde pirinç unu muhallebisi denesem yapsam yedrsem hep ağır mi olr gece de mama ile beslesem
Benimde 8 aylık bi kızım var.herşeyi tammi değil.en iyi şeylerini yiyebiliyor mu elimden geldiğince.napim benim gucumde bu kadarina yetiyor.daha iyisini istememmi isterim.kendimi rahatlatmak için su düşünceyi buldum.eskiden şunlar varmiymis yokmuş biz onlarlami buyumusuz hayır ama ne güzelde buyumusuz işte :) uzulme mazefSaolun kızlar dediklerimiz yapcgm.içim rahatladı biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?